ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Μπαμπάς μετατρέπει σεντόνια νοσοκομείου σε επιτραπέζια παιχνίδια για να παίζουν τα παιδιά που νοσηλεύονται

Μπαμπάς μετατρέπει σεντόνια νοσοκομείου σε επιτραπέζια παιχνίδια για να παίζουν τα παιδιά που νοσηλεύονται

Επιτραπέζια παιχνίδια: Ένας άνδρας από τη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής σκέφτηκε κάτι φανταστικό. Πιστεύοντας πως το νοσοκομειακό περιβάλλον είναι μουντό για ένα παιδί, έπρεπε να βρει μία λύση. Έτσι, αποφάσισε να κάνει κάτι για να περνούν ευχάριστα τη μέρα τους, η μικροί ασθενείς.

 

 

Επιτραπέζια παιχνίδια: Τι έκανε ο Kevin Gatlin

 

Κάπως έτσι, δημιουργήθηκαν τα Playtime Bed Sheets – τα σεντόνια που έχουν τυπωμένα πάνω τους επιτραπέζια παιχνίδια. Ο Kevin Gatlin είναι ο άνθρωπος πίσω από το Playtime Edventures, την εταιρεία που δημιουργεί και πουλά τα σεντόνια για παιδιά. Τα συγκεκριμένα σεντόνια είναι ένα διαδραστικό σετ σεντονιών που περιλαμβάνει δεκάδες παιχνίδια και μαθήματα για παιδιά που βρίσκονται στα κρεβάτια των νοσοκομείων.

 

 

Ο Kevin Gatlin σκέφτηκε για πρώτη φορά αυτή την ιδέα για τα σεντόνια αφού πήγε για να επισκεφτεί το παιδί του φίλου του σε ένα νοσοκομείο πριν από μερικά χρόνια. Όταν είδε ένα παιδί να παλεύει να περάσει τόσες ώρες σε ένα κατάλευκο και άδειο δωμάτιο σκέφτηκε πως η σύζυγός του έπαιζε πάντα παιχνίδια στο κρεβάτι του γιου τους για να διασκεδάσουν μαζί μέχρι να κοιμηθεί. Έτσι, αφιέρωσε τα 2 επόμενα έτη στην ανάπτυξη αυτής της ιδέας.

 

 

 

 

 

Εργάστηκε επίσης με διάφορους δασκάλους για να κάνει τα παιχνίδια εκπαιδευτικά. Τα σεντόνια έχουν τυπωμένα εκπαιδευτικά παιχνίδια από πολλές κατηγορίες όπως γεωγραφία, μαθηματικά, επιστήμες, γραμματική, παιχνίδια αναζήτησης λέξεων … όλα σε ένα σετ τριών τεμαχίων. Μέχρι σήμερα, ο Gatlin γνωρίζει ότι τα φύλλα του χρησιμοποιούνται σε 10 διαφορετικά νοσοκομεία σε ολόκληρη τη χώρα – αλλά επειδή οι πολλοί δωρίζουν τα σεντόνια αυτά σε πολλά τοπικά νοσοκομεία, ο αριθμός αυτός πιθανόν να είναι πολύ μεγαλύτερος.

 

 

Οι γονείς μπορούν επίσης να αγοράσουν τα διαδραστικά σεντόνια για τα δικά τους παιδιά στο σπίτι. Ο Gatlin ελπίζει ότι η εφεύρεσή του σύντομα θα φτάσει στα νοσοκομεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

 

Επιτραπέζια παιχνίδια: Κι άλλες φωτογραφίες φανταστικών επιτραπέζιων