ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Μπραντ Πιτ: «Η κόρη μου θέλει να μεγαλώνει σαν αγόρι και είμαι περήφανος γι’αυτό»

Μπραντ Πιτ: «Η κόρη μου θέλει να μεγαλώνει σαν αγόρι και είμαι περήφανος γι’αυτό»

Ο Μπραντ Πιτ στηρίζει την 14χρονη κόρη του Σάιλο, ο πρώτος καρπός τους έρωτά του με την Αντζελίνα Τζολί και την επιθυμία της να θέλει να μεγαλώνει σαν αγόρι.

 

 

Μπραντ Πιτ: Είναι περήφανος για την κόρη του

Συγκεκριμένα, ο Πιτ είναι πολύ περήφανος για το παιδί του που βρίσκεται στην εφηβεία και φροντίζει να είναι πάντα δίπλα του.

«Η Shiloh είναι κοντά στους δύο γονείς της», δήλωσε η πηγή στο ET. «Ο Μπραντ είναι τόσο περήφανος για τη Σάιλο όσο μεγαλώνει. Αγαπά ότι παραμένει πάντα πιστός στον εαυτό της και είναι τόσο καλή με τα αδέλφια της».

Μπραντ Πιτ: Τα παιδιά του είναι ό,τι πιο σημαντικό γι’ αυτόν

«Τα παιδιά των Πιτ – Τζολί είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τον πατέρα τους», συνέχισε η πηγή. «Μάλιστα, έχει πει στους φίλους του ότι μαθαίνει τόσα πολλά για τη ζωή από τα παιδιά του. Αυτός και η Αντζελίνα τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα από τότε που τέθηκαν σε ισχύ οι κανόνες επιμέλειας».

Μπραντ Πιτ: Η Σάιλο λατρεύει τον πατέρα της

 

 

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τχολί έχουν αποκτήσει 6 παιδιά και συγκεκριμένα τον 18χρονο πλέον φοιτητή Μάντοξ, την Παξ 15, τη Ζαχάρα 14, την Σιλό 13 και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν 11 ετών. Από την πρώτη στιγμή η μεγάλη και multiethnic οικογένεια ταξίδευε σε όλο τον κόσμο ανάλογα με τις υποχρεώσεις των celebrities γονιών (όταν η Ζολί ήταν ακόμη ζευγάρι με τον Μπράντ Πιτ).

Η μαμά- νομάς προς το παρόν έχει αποφασίσει να συνεχιστεί αυτή η κινητικότητα και τα παιδιά να μην πάνε σχολείο αλλά να κάνουν κατ’ οίκον μαθήματα. Φυσικά τα ενθαρρύνει να γίνουν ανεξάρτητα και να μάθουν από νωρίς να αυτοεξυπηρετούνται. Δεν είναι τυχαίο πως όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά ανεξάρτητα και δεν σταματούν να την εκπλήσσουν με την ωριμότητά τους. «Μου βάζουν τις φωνές» έχει δηλώσει η σταρ για τη σχέση με τα παιδιά της. «Ειλικρινά είναι πιο συγκροτημένα απ’ ότι εγώ. Η Ζαχάρα είναι η πιο οργανωτική στην οικογένεια».

Μπραντ Πιτ: Έχει μία πολύ δυνατή σχέση με τη Σάιλο

Η 14χρονη Σάιλο είναι ίσως το παιδί που αγαπά περισσότερο από όλα τον πατέρα του και οι δυο τους έχουν μια πολύ δυνατή σχέση. Και μετά την υπερπήδηση των αρχικών εμποδίων λόγω του διαζυγίου, πλέον μπορεί να βλέπει πιο συχνά τον πατέρα της κάτι που ήθελε πολύ.

Πολλά έχουν γραφτεί στο παρελθόν για την κόρη του ζευγαριού, η οποία θέλει να ντύνεται σαν αγόρι, ενώ κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι θέλει να την φωνάζουν Τζον. Πράγματι, δεν υπάρχει καμία φωτογραφία της ντυμένη με φορέματα και προτιμά πάντα να φοράει κοστούμια.

 

 

 

Ακόμα και στον γάμο των γονιών της, ντύθηκε ανάλογα με τα αγόρια με κοστούμι. Φυσικά οι γονείς της σέβονται απόλυτα τις προτιμήσεις της.

Η καραντίνα έφερε πιο κοντά την οικογένεια, ενώ η ζωή των παιδιών δεν άλλαξε και τόσο, αφού έτσι κι αλλιώς δεν πήγαιναν σχολείο, αφού έχουν κατ’ οίκον μαθητεία.

«Δεν υπήρξε ανάγκη προσαρμογής, δεδομένου ότι τα παιδιά έχουν συνηθίσει να κάνουν τη σχολική τους εργασία στο σπίτι» ανέφερε η πηγή από την οικογένεια.

 

 

 

enimerotiko