ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Νέα φωτογραφία της Ρωσίδας νοσηλεύτριας που έγινε viral – Φοβάται ότι θα την απολύσουν

Νέα φωτογραφία της Ρωσίδας νοσηλεύτριας που έγινε viral – Φοβάται ότι θα την απολύσουν

«Δεν της έδωσαν ποτέ την κατάλληλη στολή», λένε οι συνάδελφοί της
Ανήσυχη για το ενδεχόμενο να χάσει τη δουλειά της εμφανίζεται η νοσηλεύτρια από τη Ρωσίαπου έγινε viral λόγω της φωτογραφίας που την δείχνει να μοιράζει φάρμακα σε ασθενείς φορώντας μόνο τα εσώρουχά της κάτω από την προστατευτική στολή λόγω κορωνοϊού.

 

Σήμερα, μάλιστα, ρωσικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν άλλη μια φωτογραφία της νοσηλεύτριας, αυτή τη φορά από την πίσω πλευρά.

 

Εντωμεταξύ γιατροί, νοσηλευτές αλλά και πολιτικοί υπερασπίζονται τη νεαρή Ρωσίδα, η οποία υποστήριξε ότι φόρεσε μόνο τα εσώρουχα επειδή ζεσταινόταν με την προστατευτική στολή, προσθέτοντας ότι δεν περίμενε ότι θα είναι διαφανής.

Όπως λένε, δεν της είχαν δώσει ποτέ κατάλληλα ρούχα για να φοράει κάτω από την προστατευτική στολή η οποία, κατά τις καταγγελίες, είναι τόσο λεπτή ώστε να μην προσφέρει κανενός είδους προστασία.

Οι αντιδράσεις προκλήθηκαν μετά την ανακοίνωση του νοσοκομείου στην πόλη Τούλα, στο οποίο εργάζεται η αγνώστων στοιχείων νοσηλεύτρια, ότι θα λάβει πειθαρχικά μέτρα σε βάρος της.

 

«Είναι πολύ αγχωμένη. Είναι σοκαρισμένη και φοβάται ότι θα μείνει χωρίς δουλειά» δήλωσε συνάδελφος της νοσηλεύτριας στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda.

 

Παράλληλα εκπρόσωπος σωματείου γιατρών ανακοίνωσε ότι «σε περίπτωση που ζητήσει τη βοήθειά μας, εμείς θα τη στηρίξουμε. Δεν πρέπει να δίνουμε σημασία στα εσώρουχά της αλλά στο ότι η στολή που φοράει δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις».

 

Πηγή:www.protothema

Διαβάστε την συνέχεια...