ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Νίκος Κουρκούλης: «Δεν μπαίνει μερoκάματο στο σπίτι εδώ και 8 μήνες. Η κατάθλιψη μου χτύπησε την πόρτα»

Νίκος Κουρκούλης: «Δεν μπαίνει μερoκάματο στο σπίτι εδώ και 8 μήνες. Η κατάθλιψη μου χτύπησε την πόρτα»

Νίκος Κουρκούλης: Ο Έλληνας τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Tik talk», όπου παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για τις συνέπειες του κορονοϊού σε όσους εργάζονται τη νύχτα.

 

Νίκος Κουρκούλης: Οι δηλώσεις του

«Θα μιλήσω τουλάχιστον μεταπολιτευτικά και πράγματι είναι η χειρότερη περίοδος που έχω ζήσει. Ξεκινήσαμε τις εμφανίσεις με την Πάολα, με ρεκόρ εισπράξεων και θεατών, που ήταν κάτι το απίστευτο στη Θεσσαλονίκη. Όταν ήταν να κατέβουμε στην Αθήνα, βρισκόμαστε μέσα στην όλη αναμπουμπούλα με τον κορωνοϊό και μας πρόλαβαν τα μέτρα. Εδώ και 8 μήνες πραγματικά δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι. Δεν είμαι εφοπλιστής, είμαι καλλιτέχνης. Δουλεύω όλα αυτά τα χρόνια πολύ σκληρά. Ότι έχω καταφέρει και έχω πάρει, το έχω κάνει μόνος μου με τον ιδρώτα μου. Ότι πλέον έχω στον δικό μου κουβά είναι για να περάσω τα επόμενα χρόνια στα γηρατειά μου και να έχουν τα παιδιά μου κάτι καλύτερο», είπε ο τραγουδιστής.

Ο Νίκος Κουρκούλης παραδέχθηκε ακόμα πως την δεδομένη χρονική στιγμή πορεύεται στην καθημερινότητα από τις αποταμιέυσεις που έχει κάνει από τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς ωστόσο να αγνοεί πως «χιλιάδες περιπτώσεις άλλων συναδέλφων είναι σε χειρότερη μοίρα, στο στάδιο της πείνας».

 

 

Ν. Κουρκούλης: Η συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Tik talk»