ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Νύφη μεταφράζει στη νοηματική το τραγούδι που έπαιζε στο γάμο τους και ο κωφός γαμπρός ξεσπά σε δάκρυα

Νύφη μεταφράζει στη νοηματική το τραγούδι που έπαιζε στο γάμο τους και ο κωφός γαμπρός ξεσπά σε δάκρυα

Ο γάμος είναι γενικότερα μια χαρούμενη περίσταση από μόνος τους, ωστόσο όταν συμβαίνουν χειρονομίες αγάπης, τον κάνουν ακόμα πιο ιδιαίτερο.

Μια υπέροχη νύφη με το όνομα Ελισάβετ, έκανε κάτι τόσο ιδιαίτερο για το σύζυγό της, που προκάλεσε τα δάκρυα χιλιάδων ανθρώπων που είδαν το βίντεο του γάμου τους.

Η ημέρα γάμου της Ελίζαμπεθ και του Σκοτ στις 27 Ιανουαρίου 2018, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ήταν ένα εξαιρετικά όμορφο γεγονός.

Μόλις η κομψή νύφη εισήλθε στο χώρο με το γιο της, προετοιμαζόταν για μια μεγάλη στιγμή, που θα ήταν μεγάλη έκπληξη για τον ανυποψίαστο γαμπρό.

Ο Scott είχε ξεκινήσει να χάνει την ακοή του στην ηλικία των 5 χρονών και μόλις τρία χρόνια μετά έμεινε κωφός.

Μόλις λοιπόν η νύφη πήρε τη θέση της για να διανύσει το διάδρομο, το τραγούδι της Christina Perri «A Thousand Years», ξεκίνησε να παίζει μπροστά στους φίλους και την οικογένειά τους.

Νύφη μεταφράζει στη νοηματική το τραγούδι που έπαιζε στο γάμο τους και ο κωφός γαμπρός ξεσπά σε δάκρυα

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο Tinder πριν από 2 χρόνια και η μητέρα δύο παιδιών Ελίζαμπεθ, ξεκίνησε να μαθαίνει το Auslan ή Αυστραλιανή Γλωσσική.

Τρεις μήνες πριν από τη μεγάλη τους μέρα, έμαθε κρυφά τους στίχους και τη νοηματική γλώσσα από το τραγούδι του γάμου τους.

Όταν ο Σκοτ άρχισε να αντιλαμβάνεται τι έκανε η νύφη, ξέσπασε σε δάκρυα. Η νύφη αναφέρει πως ο σύζυγός της έχει δει το βίντεο τουλάχιστον 100 φορές έως τώρα.

Νύφη μεταφράζει στη νοηματική το τραγούδι που έπαιζε στο γάμο τους και ο κωφός γαμπρός ξεσπά σε δάκρυα – Εικόνα 3

Το βίντεο με την υπέροχη αφιέρωση έχει ήδη προβληθεί περισσότερες από 400.000 φορές και το ζευγάρι είναι τόσο χαρούμενο που συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση για τη σημασία της εκμάθησης της νοηματικής γλώσσας.

«Έχω λάβει τόσα πολλά προσωπικά μηνύματα από ανθρώπους από όλο τον κόσμο που μου έλεγαν το πόσο το βίντεο τους επηρέασε», είπε η Ελίζαμπεθ.

Δείτε την συγκινητική στιγμή στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή newside

Διαβάστε την συνέχεια...