ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Ο Δημήτρης Κουκόλης είναι Άστεγος στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Κάνει έκκληση για κάποιο χώρο στέγασης,

Ο Δημήτρης Κουκόλης είναι Άστεγος στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Κάνει έκκληση για κάποιο χώρο στέγασης,

Ο Δημήτρης Κουκόλης είναι Άστεγος στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Κάνει έκκληση για κάποιο χώρο στέγασης, όπως αποθήκη, στέγαστρο, κτλ. στη Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη ή και σε άλλη πόλη.

Κοιμάται στο δρόμο και ζει από τη φιλανθρωπία των περαστικών. Είναι 55 ετών, με καταγωγή από την Κατερίνη. Εργαζόταν ως συμβασιούχος στον ΟΤΑ θεσσαλονίκης, στην ανακύκλωση, μέχρι το 2010. Η σύμβασή του δεν ανανεώθηκε και από τότε είναι άνεργος και άστεγος.

Πάσχει από διαβήτη, υπέρταση και υποθυρεοειδισμό. Οι γονείς του και οι δύο ανάπηρες αδελφές του έχουν πεθάνει και το υπόγειο σπίτι στο οποίο διέμενε κατασχέθηκε από το κράτος λόγω χρεών.

Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να τον βρει στη διασταύρωση των οδών Ιωαννίνων και Αλ. Συμεωνίδη, δίπλα στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου, στην περιοχή του Θεαγενείου Νοσοκομείου.

Όταν όλοι εμείς κοιμόμαστε στο κρεβάτι μας, κάποιοι άλλοι κοιμούνται στο δρόμο… πόσο άραγε αγγίζει τον καθένα από μας αυτό;…