ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Ο καλύτερος τρόπος για να εκδικηθείτε αυτούς που σας έχουν πληγώσει

Ο καλύτερος τρόπος για να εκδικηθείτε αυτούς που σας έχουν πληγώσει

Η επιθυμία για εκδίκηση είναι φυσική. Παρόλα αυτά ο καλύτερος τρόπος για να εκδικηθείτε όλους εκείνους που σας πλήγωσαν, είναι να δουλέψετε με τον εαυτό σας και να ξεχάσετε το άτομο που σας έχει πληγώσει. Εστιάστε στο να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Μάθετε να συγχωρείτε τους ανθρώπους που δεν ζητούν συγχώρεση. Μάθετε να μην αφήνετε τον θυμό σας να σας γεμίζει με αρνητική ενέργεια, αντικαταστήστε αυτήν την ενέργεια με κάτι που θα σας ωφελήσει. Για παράδειγμα, ασκηθείτε, βρείτε κάτι δημιουργικό ή απλά δοκιμάστε κάτι νέο που μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή.

Μην ανησυχείτε για το τι πιστεύουν οι άλλοι, μην αφήνετε τις ενέργειές τους να σας επηρεάζουν. Δουλέψτε με τον εαυτό σας, γιατί είστε μόνοι και κανείς δεν θα σας κάνει καλύτερους. Είστε το αριστούργημά σας, ακόμα κι αν δεν το εκτιμούν όλοι, μην σταματήσετε ποτέ να προσπαθείτε να βελτιωθείτε.

Η καλύτερη εκδίκηση είναι να μάθετε να αφήνετε πίσω, ό,τι δεν είναι καλό για εσάς. Όταν μάθετε να προσπερνάτε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που περιπλέκουν τη ζωή σας, αυτό σημαίνει ότι έχετε γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Έχετε μάθει να είστε δυνατοί και πλέον ξέρετε πώς να αντιμετωπίσετε όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας.

Η καλύτερη εκδίκηση είναι να αγαπάτε τον εαυτό σας, μέχρι να γίνετε εκείνο το άτομο που θέλετε να είστε. Είναι σημαντικό να μαθαίνετε από τα λάθη σας αλλά και να γνωρίζετε ότι δεν σας καθορίζουν, όπως δεν σας καθορίζει και το παρελθόν σας.

Αγαπήστε τη ζωή με όλες τις περίπλοκες και χαρούμενες στιγμές. Καταλάβετε ότι όλοι όσοι δεν μπορούν να σας αγαπήσουν, είναι εκείνοι που χάνουν. Πιστέψτε ότι είστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε, εστιάστε στο καλύτερο που έχετε και μην μισείτε τον εαυτό σας επειδή δεν ζείτε όπως θα θέλατε.

jenny.gr