ΔΕΙΤΕ...
Home / Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ / ΝΕΑ / Ο Ψηλορείτης «ντύθηκε στα λευκά» – Έπεσε χιόνι στην Κρήτη

Ο Ψηλορείτης «ντύθηκε στα λευκά» – Έπεσε χιόνι στην Κρήτη

Οι πρώτες εικόνες από ένα άκρως ειδυλλιακό σκηνικό – Η ανάρτηση του Λουδοβίκου των Ανωγείων

 

Διανύοντας το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου και ο χειμώνας φαίνεται πως έκανε ήδη την εμφάνιση του στην Κρήτη και δη στα ορεινά του νησιού, με τις καιρικές συνθήκες τα τελευταία 24ώρα ,να παραπέμπουν αν μη τι άλλο σε χειμερινό σκηνικό.

 

Είναι ενδεικτικές οι φωτογραφίες που έχουν ήδη αναρτηθεί στο Facebook  και δείχνουν τον Ψηλορείτη να έχει ντυθεί στα λευκά και όπως αναφέρεται η χιονόστρωση ξεκινάει από τα 1400μ υψόμετρο.

Εικόνες που σε ταξιδεύουν και σε κάνουν, αν μη τι άλλο, να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να θες να βρεθείς σε αυτά τα όμορφα μέρη της Κρήτης, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της φύσης και του άγριου τοπίου.

Ανάλογη φωτογραφία ανέβηκε στη σελίδα του Λουδοβίκου των Ανωγείων .

 

“Οι πρωτες ανασες του χειμωνα και στην Κρητη!!!! Στα λευκα ντυθηκαν τα ψηλα βουνα της Κρητης με την σχετικη χιονοστρωση να ξεκιναει απο τα 1.400 μ. περιπου στον Ψηλορειτη”, αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση απο τη σελίδα του meteoclub.

 

 

Σε κάθε περίπτωση  ο καιρός παραπέμπει αν μη τι άλλο σε χειμώνα όμως όλοι όσοι μετακινούνται αυτό το διάστημα λόγω και της βροχόπτωσης, είναι σημαντικό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Κεντρική φωτογραφία απο σελίδα Meteoclub