ΔΕΙΤΕ...
Home / VIDEO / Ο συνταξιούχος που έχει καλύψει το 98% του σώματός του με τατουάζ

Ο συνταξιούχος που έχει καλύψει το 98% του σώματός του με τατουάζ

Αποκαλεί τον εαυτό του Magneto και το 98% του σώματός του έχει καλυφθεί με τατουάζ. Δέρμα μπορείς να δεις μόνο στις πατούσες του.

Ο Γερμανός συνταξιούχος, 72 ετών, ονομάζεται Wolfgang Kirsch και τα τελευταία 20 χρόνια έχει κάνει συνολικά 86 μεγάλα τατουάζ. Είναι και επίσημα ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατουάζ στη Γερμανία, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο συνταξιούχος υπάλληλος ταχυδρομείου από το Βερολίνο λέει ότι το πάθος του αυτό ξεκίνησε μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου το 1989. Όσο δούλευε στο ταχυδρομείο στην ανατολική Γερμανία δεν μπορούσε να κάνει τατουάζ και έκανε το πρώτο του τατουάζ μετά την επανένωση της Γερμανίας.

Έχει τοποθετήσει στο σώμα του και κάποιους μαγνήτες, στους οποίους οφείλεται και το όνομα Magneto που έχει δώσει στον εαυτό του.

Ο συνταξιούχος έχει καλύψει πρόσωπο, σώμα, πλάτη, πόδια με τατουάζ τα οποία έχουν χρειαστεί περισσότερες από 720 ώρες για να ζωγραφιστούν πάνω του.

«Έκανα το πρώτο μου τατουάζ όταν ήμουν 46 ετών, ένα δάκρυ κάτω από το μάτι μου», δήλωσε ο ίδιος στη γερμανική Bild.

 

Έχει ξοδέψει συνολικά 25.000 ευρώ για το πάθος του. «Στον δρόμο μου ζητούν αυτόγραφα και να με βγάλουν φωτογραφίες» λέει.

 

 

newsbeast.gr