ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Οργή στο twitter για τους «προνομιούχους» Έλληνες που γλέντησαν με την ψυχή τους στο Ντουμπάι… (φωτό)

Οργή στο twitter για τους «προνομιούχους» Έλληνες που γλέντησαν με την ψυχή τους στο Ντουμπάι… (φωτό)

Την ώρα που οι κάτοικοι της Αθήνας, στέλνουν μήνυμα για να πάνε μέχρι το περίπτερο και την ώρα που αδυνατούν να πληρώσουν ακόμα και τους βασικούς λογαριασμούς τους, υπήρξαν κάποιοι Έλληνες που όχι μόνο κατάφεραν να ταξιδέψουν μέχρι το Ντουμπάι αλλά… το διαφήμισαν κιόλας!

Όσοι έχουν λεφτά και δραπέτευσαν από την «Φυλακή Ελλάδα» γλιτώνουν και από  τη νέα καραντίνα, καθώς όλοι τους επιστρέφουν μετά τα Φώτα. Οι φτωχοποιημένοι των lockdown ας «βράσουν στο ζουμί τους».​

 

Όπως ήταν επόμενο οι ίδιοι και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκάλεσαν οργισμένα σχόλια από χιλιάδες χρήστες. Στο Twitter μάλιστα το θέμα «Ντουμπάι» είναι στην κορυφή των τάσεων.

Με μία πρωτοχρονιάτικη ανάρτησή του στο instagram, από την είσοδο του Α.Τ. Συντάγματος, ο Λάκης Γαβαλάς μοιράστηκε τον εκνευρισμό και την απογοήτευσή του, για την υποχρεωτική παρουσία του στην Αστυνομία την 1η κάθε μήνα, 8 χρόνια μετά την αποφυλάκισή του.

 

 

Η ανάρτηση του Λάκη Γαβαλά:

 

 

 

 

https://www.pronews.gr/