ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Πάνος Βλάχος: Δεν Φαντάζεστε τι Δουλειά έκανε όταν Μετακόμισε στην Αμερική!

Πάνος Βλάχος: Δεν Φαντάζεστε τι Δουλειά έκανε όταν Μετακόμισε στην Αμερική!

Στο περιοδικό Omikron μίλησε ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απόφαση του να μετακομίσει στην Αμερική, τις δουλειές που έκανε εκεί, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις ΗΠΑ, χρειάστηκε να πλύνει μέχρι και πιάτα.

Σε μια συνέντευξή σου είχες πει ότι δεν ήταν δικό σου όνειρο η Αμερική, αλλά της Ιωάννας…

Ναι. Εγώ αρχικά πήγα να μείνω για λίγο. Το πλάνο ήταν να επιστρέψω το καλοκαίρι. Αλλά βρήκα ατζέντη, έκλεισα μία δουλειά και μετά άλλη…

Τι δουλειές έκλεισες;

Έκανα αρκετά διαφημιστικά –μία μεγάλη διαφήμιση για τη Nike και άλλη μία για τη Ford–, music videos, φωτογραφήσεις. Τελικά βρήκα ατζέντη στο Λος Άντζελες, μετακομίσαμε εκεί, πήγαινα σε οντισιόν.

Άρα, όταν βρήκες δουλειές, άρχισαν να βγαίνουν και χρήματα.

Δούλευα, αλλά όχι συνεχώς. Δεν πήγαιναν όλα τέλεια. Ο λόγος που είμαι στην Αμερική ακόμα είναι επειδή προκύπτουν συνεργασίες, κάποια πρότζεκτ υλοποιούνται. Όμως, χρειάστηκε να κάνω κι άλλες δουλειές. Έχω πλύνει μέχρι και πιάτα.

Υπήρξαν στιγμές που δεν είχες, ας πούμε, να πληρώσεις το νοίκι;

Ναι, έχω περάσει και πάρα πολύ δύσκολα. Αλλά η ζωή είναι πολύ βαρετή και δραματικά στενάχωρη αν είναι μια ευθεία γραμμή – όπως ένα τρέξιμο που είναι φλατ.

ΠΗΓΗ: wifinews.gr

Διαβάστε την συνέχεια...