ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Πατέρας διέκοψε τον γάμο της κόρης και άφησε άφωνους τους καλεσμένους.

Πατέρας διέκοψε τον γάμο της κόρης και άφησε άφωνους τους καλεσμένους.

Όταν η κόρη του παντρεύτηκε το προηγούμενο σαββατοκύριακο, ο Todd Bachman θέλησε να βεβαιωθεί ότι ο πατριός της κόρης του θα είχε ενεργό ρόλο στο γάμο με κάποιο τρόπο. Εξάλλου τόσα χρόνια ήταν και αυτός εξίσου δίπλα της όπως και ο μπαμπάς της και συνέβαλε ώστε να γίνει η γυναίκα που είναι σήμερα.

 

 

Έτσι όταν ήρθε η ώρα να συνοδεύσει την κόρη του Brittany και να την παραδώσει στο γαμπρό στα σκαλιά της εκκλησίας ο Bachman έκανε κάτι εντελώς απροσδόκητο: Καθώς περπατούσαν προς το γαμπρό που περίμενε τη νύφη μπροστά από το ιερό, σταμάτησε, άφησε για λίγο την κόρη του, πήγε στους καλεσμένους και πήρε από το χέρι τον Todd Cendrosky, πατριό της κόρης του για να τη συνοδεύσουν και οι δύο.

 

 

 

 

 

 

Η όμορφη αυτή στιγμή καταγράφηκε από τη φωτογράφο του γάμου, Delia Blackburn, οι φωτογραφίες της οποίας με το μπαμπά να αρπάζει κυριολεκτικά από το χέρι τον πάτριο, ο οποίος έκλαιγε από συγκίνηση έχουν κερδίσει στο Facebook πάνω από ένα εκατομμύριο like.

«Ήταν μία από τις πιο συγκινητικές χειρονομίες που έχω δει ποτέ μου. Η νύφη και όλοι οι καλεσμένοι έκλαιγαν, το ίδιο και ο πατριός της νύφης, ο οποίος όσο κι αν προσπάθησε να αντέξει στο τέλος δεν τα κατάφερε και λύγισε», είπε η φωτογράφος.

 

 

 

 

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, μπαμπάς και πατριός συνόδευσαν τη νύφη μέχρι το γαμπρό. Σε συνέντευξη που έδωσε ο πατριός σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό είπε ότι εξεπλάγην ευχάριστα από την ευγενική και συγκινητική χειρονομία του μπαμπά της θετής του κόρης.

“Ήρθε, μου άρπαξε το χέρι και μου είπε: «Δούλεψες τόσα χρόνια τόσο σκληρά όσο κι εγώ. Θα με βοηθήσεις να συνοδεύσουμε την κόρη μας και να την παραδώσουμε στο γαμπρό;». Εκείνη τη στιγμή ένιωσα τα γόνατά μου να λύνονται, σαν να χάνομαι. Δεν έχω ζήσει τίποτα καλύτερο στη ζωή μου. Ήταν πραγματικά η πιο έντονη στιγμή που έχω βιώσει“.

 

 

 

 

Στην ίδια συνέντευξη ο μπαμπάς της νύφης παραδέχτηκε ότι αυτός και ο πατριός δεν τα πήγαιναν πάντοτε καλά, με την κίνησή του όμως αυτή έδειξε πόσο τιμάει τον άνθρωπο που στάθηκε στο πλευρό της κόρης του σαν πραγματικός πατέρας και επισφράγισε τη φιλία τους. «Το να τον ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια που ήταν δίπλα στο παιδί μου δεν αρκεί», είπε ο μπαμπάς της νύφης. «Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ευχαριστήσεις κάποιον από το να του ζητήσεις να σου κάνει την τιμή και να παραδώσετε μαζί τη νύφη».

 

 

 

πηγή :sigleparent