ΔΕΙΤΕ...
Home / VIDEO / Πατέρας μεταμφιέστηκε για να σκοτώσει on camera τον βιαστή του παιδιού του

Πατέρας μεταμφιέστηκε για να σκοτώσει on camera τον βιαστή του παιδιού του

Η ιστορία του Gary Plauche, ο οποίος θολωμένος από την κακοποίηση που πέρασε ο γιος του στα χέρια του Jody Plauche, του έστησε… καρτέρι και τον σκότωσε on camera.

 

Μπορεί η κοινή λογική να υποδεικνύει πως η θανατική ποινή θα πρέπει να απαγορευτεί εντελώς σε όλες τις χώρες, ωστόσο όταν είσαι το θύμα ενός βιαστή ή ενός παιδεραστή, βλέπεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά.

 

Όπως για παράδειγμα συνέβη στην περίπτωση του Gary Plauche, ο γιος του οποίου το 1948 έκανε μαθήματα καράτε με τον Jeffrey Doucet. Ο εν λόγω δάσκαλος τον κακοποιούσε σεξουαλικά για πάνω από ένα χρόνο, ενώ τον Φεβρουάριο τον απήγαγε και τον πήγε σε ένα μοτέλ στην Καλιφόρνια, συνεχίζοντας τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του.

 

Η περιπέτεια του 11χρονου τελείωσε όταν ο Jeffrey Doucet, του επέτρεψε να κάνει ένα τηλεφώνημα στην μητέρα του, το οποίο η αστυνομία εντόπισε και κατάφερε να φτάσει στην απελευθέρωσή του.

 

Στις 16 Μαρτίου, ο δράστης μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στην Λουϊζιάνα, κάτι το οποίο έμαθε ο Gary Plauche (με βάση το θρύλο της εποχής είχε άκρες μέσα στην αστυνομία και είχε ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες της μεταγωγής του), ο οποίος αποφάσισε να δράσει, έτσι ώστε να πάρει την εκδίκησή του. Μεταμφιέστηκε και αφού ενημερώθηκε σχετικά με την εξέλιξη της πτήσης, στήθηκε μπροστά από ένα τηλέφωνο, κάνοντας οτι μιλάει.

 

Όταν ο 25χρονος πέρασε από δίπλα του, έβγαλε το όπλο και τον πυροβόλησε, αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς που στο βίντεο ακούγονται να λένε «γιατί Γκάρι», έχοντας αναγνωρίσει τον δράστη. Αμέσως άφησε το όπλο στο έδαφος, συνελήφθη και δικάστηκε για ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού.

 

Στο δικαστήριο του αναγνωρίστηκε αρκετα ελαφρυντικά, αφού υπήρχε ιατρική γνωμάτευση η οποία υπέδειξε ότι εκείνη τη χρονική στιγμή η ψυχολογική κατάσταση ήταν τέτοια που δε μπορούσε να διακρίνει το σωστό από το λάθος. Συνεπώς, η ποινή φυλάκισής του για 7 χρόνια έγινε 5 χρόνια με αναστολή και 300 ώρες κοινωνικής εργασίας.

 

Το 2011 ο Gary Plauche έπαθε έμφραγμα και ξεκίνησε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας που είχαν ως αποτέλεσμα να πεθάνει το 2014.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

[diaforetiko]