ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Παντρεμένοι για 6 μέρες — τη νύχτα του γάμου ο γαμπρός ανακαλύπτει κάτι συγκλονιστικό

Παντρεμένοι για 6 μέρες — τη νύχτα του γάμου ο γαμπρός ανακαλύπτει κάτι συγκλονιστικό

Παντρεμένοι για 6 μέρες — τη νύχτα του γάμου ο γαμπρός ανακαλύπτει κάτι συγκλονιστικό

 

 

Ο Andy Mitchell ήταν ευτυχισμένος με την κοπέλα του, την Meaghan, για χρόνια. Αποφάσισαν να παντρευτούν μετά από μια μακροχρόνια σχέση. Ο Andy ήθελε να κάνει κάτι εντυπωσιακό και βρήκε μια όμορφη τοποθεσία για τον γάμο στο Μεξικό. Ολόκληρος ο γάμος κόστισε περίπου 30,000. Αλλά τη νύχτα του γάμου τους, εκείνος ανακάλυψε την αληθινή πλευρά της Meaghan…

 

Είναι ο εφιάλτης όλων: Το ταίρι σας να σας απατήσει με κάποιον άλλο.

 

Συνέβη στον Andy, έναν 40χρονο άντρα από τη Βρετανία. Είχε μόλις παντρευτεί την 21χρονη νύφη του. Θα πιστεύατε ότι η διαφορά ηλικίας έπαιξε σημαντικό ρόλο, αλλά ο λόγος που τον απάτησε η νύφη είναι κάτι που δεν θα περίμενε κανείς.

Ένας νεόνυμφος γαμπρός έμεινε σπασμένος αφού η γυναίκα του έφυγε με έναν άλλο άνδρα – μόλις 16 ημέρες μετά το γάμο τους.

Ο Andy Mitchell, 40 ετών, έμεινε έκπληκτος όταν ανακάλυψε ότι είχε σχέση κάτω από μια εβδομάδα αφού έδεσαν τον κόμπο σε μια πλούσια τελετή 30.000 £ στο Μεξικό.

Ο διευθυντής υπηρεσιών ταξί Andy έθεσε το γαμήλιο δαχτυλίδι του προς πώληση – και δημοσίευσε μηνύματα που μοιράστηκαν μεταξύ του συνεργάτη Meaghan και του εραστή της.

Η Andy, από την Kelty, Fife, ισχυρίστηκε ότι η υπόθεση ξεκίνησε τη νύχτα της.

 

 

Η Meaghan, 21 ετών, παραδέχτηκε σήμερα ότι είχε αφήσει τον Andy για έναν άλλο άντρα, αλλά επέμεινε ότι δεν είχαν κοιμηθεί μαζί μετά το γάμο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Akumal Bay Beach Resort του Μεξικού, σε έναν πλούσιο γάμο που παρακολούθησαν φίλοι και οικογένειες, για τον οποίο δαπάνησαν προσωπικά 6.000 £