ΔΕΙΤΕ...
Home / VIDEO / Πήγε να «πουλήσει» τσαμπουκά και τελικά τον έδειρε η γυναίκα του (video)

Πήγε να «πουλήσει» τσαμπουκά και τελικά τον έδειρε η γυναίκα του (video)

Η γυναίκα του προσπάθησε να του εξηγήσει πως του έσωσε την ζωή, καθώς ο άλλος άντρας ήταν πιο μυώδης από εκείνον.

 

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε μέρος, τον Οκτώβριο, σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στην Γαλλία, με έναν έντονο διαπληκτισμό να παίρνει τελείως διαφορετική τροπή από την αναμενόμενη.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο οδηγός από τα δεξιά έχει παραβιάσει μια σήμανση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο άλλος οδηγός, να πατήσει απότομα φρένο, ώστε να αποτρέψει κάποιο ατύχημα.

Αφού ειπώθηκαν οι αναμενόμενες κουβέντες μεταξύ των οδηγών, η κατάσταση ξέφυγε με τον ένα οδηγό να σηκώνει το χειρόφρενο και να πηγαίνει να ζητήσει τον λόγο. Όμως δεν είχε ιδέα τι θα αντικρίσει.

Ένας αρκετά μυώδης άντρας βγαίνει από το αμάξι με επιθετική διάθεση. Μόλις τον αντίκρισε ο άνδρας έκανε βήματα πίσω, ώστε να κερδίσει χρόνο. Κατευθείαν η γυναίκα του επεμβαίνει, ώστε να ηρεμήσει τους δύο.

 

Και ξαφνικά αντί να επιτεθεί στον «αντίπαλο», επιτέθηκε στον άντρα της. Όχι μια αλλά δύο φορές. Τελικά ο διαπληκτισμός τέλειωσε με τα δύο «μέτωπα» να επιστρέφουν στα αμάξια τους. Με την επιστροφή ζήτησε εξηγήσεις από την γυναίκα του, με εκείνη να του εξηγεί πως αν συνέχιζε τον καβγά θα είχε τραυματιστεί πολύ χειρότερα.

gazzetta.gr