ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Έκλεισε η Εγνατία Οδός – Ανατροπή νταλίκας με ζώα (ΦΩΤΟ)

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Έκλεισε η Εγνατία Οδός – Ανατροπή νταλίκας με ζώα (ΦΩΤΟ)

Εκτός οχήματος βρέθηκαν ζώα κάποια από τα οποία είναι τραυματισμένα

 

 

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:45 στην Εγνατία Οδό, στον κόμβο της Καλαμιάς, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, φορτηγό-νταλίκα που μετέφερε ζώα (αγελάδες) εξετράπη της πορείας του, χτύπησε στο στηθαίο και ανετράπη

Από το τροχαίο έχουν τραυματιστεί κάποια ζώα, ενώ αγελάδες βρίσκονται εκτός του οχήματος. O oδηγός της νταλίκας είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος έστειλε και τις φωτογραφίες στο Kozanimedia:

 

 

 

 

“Έσκασε το λάστιχο της νταλίκας και έφυγε αριστερά στο στηθαίο. Δίπλα ήταν και ένα άλλο φορτηγό αλλά αυτό έμεινε όρθιο. Οι οδηγοί είναι και οι δύο καλά. Μια, αγελάδα είναι τραυματισμένη αρκετά. Κάποια ελαφριά και κάποια ζώα έφυγαν και προσπαθεί η αστυνομία να τα μαζέψει από την Εγνατία. Έτσι έκλεισαν και τα δύο ρεύματα για να μην γίνει και στο άλλο ρεύμα ατυχία από τα ζώα και από τα τσιμέντα που εκσφενδονίστηκαν.”

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μια μικρή αγελάδα κυκλοφορεί ελεύθερη, έχοντας περάσει στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γρεβενά, με κάποιους διερχόμενους οδηγούς να επιχειρούν να τη σταματήσουν, καθώς η όλη κατάσταση είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Η Τροχαία έχει κλείσει το ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη, ενώ δεκάδες οδηγοί κάνουν αναστροφή και γυρίζουν πίσω, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες.

Δείτε τις φωτογραφίες του kozanimedia.gr:

 

ntalika

 

 

ntalika

 

 

 

ntalika

 

 

 

ntalika

 

typosthes