ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Προσοχή: Κλειστοί oι δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το Σάββατο (19/10) – Δείτε αναλυτικά

Προσοχή: Κλειστοί oι δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το Σάββατο (19/10) – Δείτε αναλυτικά

Κλειστοί θα είναι αύριο Σάββατο (19/10) οι δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αιτία, ο 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος και ο Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ. Ακολουθεί η ανακοίνωση της Τροχαίας:

Ανακοινώνεται ότι, τo Σάββατο (19-10-2019) λόγω διεξαγωγής του 8ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου δρόμου, ο οποίος θα ξεκινήσει την 18.00 ώρα από την οδό Ναυάρχου Κουντουριώτη (έμπροσθεν ΟΛΘ) και θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο και του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ., ο οποίος θα ξεκινήσει την 21.00 ώρα από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου με Γ Σεπτεμβρίου) και θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή τους και την ασφάλεια των δρομέων, από ώρα 06.00 δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και από ώρα 15.00 η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων, όπως αυτό αναφέρεται παρακάτω: – Στην Λεωφόρο Νίκης, καθόλο το μήκος και το πλάτος αυτής, – στην 30η Οκτωβρίου, καθόλο το μήκος και το πλάτος αυτής, – στην Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, καθόλο το μήκος και το πλάτος αυτής, – στην οδό Γ Σεπτεμβρίου, από την συμβολή της με την Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Μανώλη Ανδρόνικου και μόνο στο ρεύμα καθόδου, – στην οδό Μανώλη Ανδρόνικου, καθόλο το μήκος και το πλάτος αυτής, – στην οδό Τσιμισκή, καθόλο το μήκος και το πλάτος αυτής, – στην οδό Πολυτεχνείου, καθόλο το μήκος και το πλάτος αυτής, – στην οδό Κουντουριώτη, καθόλο το μήκος και το πλάτος αυτής, καθώς και – στο τμήμα της Λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου, από την συμβολή της με την οδό Στρ. Ναπολέοντος Ζέρβα έως την συμβολή της με την οδό Γ Σεπτεμβρίου.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και τη στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν όλη τη διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων. Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση περιοριστικών μέτρων από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν περί την 23.00 ώρα. Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

 

Πηγή: cityportal