ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Προσπάθησε να εκθέσει μπαρίστα που δεν την εξυπηρέτησε επειδή δεν φορούσε μάσκα – Της γύρισε μπούμερανγκ (εικόνα & βίντεο)

Προσπάθησε να εκθέσει μπαρίστα που δεν την εξυπηρέτησε επειδή δεν φορούσε μάσκα – Της γύρισε μπούμερανγκ (εικόνα & βίντεο)

Η εκνευρισμένη πελάτισσα ανέβασε φωτογραφία με το πρόσωπό του στα social media – Το απίστευτο “πουρμπουάρ” για να αποκατασταθεί η αδικία

 

 

Στις 22 Ιουνίου, η Amber Lynn Gilles από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, με στόχο να εκθέσει τον μπαρίστα των Starbucks, Lenin Gutierrez, επειδή αρνήθηκε να την εξυπηρετήσει καθώς δεν φορούσε μάσκα προσώπου εν μέσω πανδημίας.

Στην ανάρτησή της με το πρόσωπο του μπαρίστα, η γυναίκα έγραψε: «Γνωρίστε τον Lenen από το Starbucks που αρνήθηκε να με εξυπηρετήσει γιατί δεν φορώ μάσκα. Την επόμενη φορά θα περιμένω τους αστυνομικούς και θα κάνω ιατρική εξέταση».

Ωστόσο, η προσπάθειά της να τον εκδικηθεί απέτυχε παταγωδώς. Αντί να συμφωνήσουν με τον Gilles, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι εξέφρασαν την υποστήριξή τους στον Gutierrez και τον υποστήριξαν στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση που έγινε viral.

Ένας από αυτούς που υποστήριξαν την απόφαση του Gutierrez -ο οποίος ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες λόγω κορωνοϊού- ήταν ο Matt Cowan, ο οποίος δημιούργησε μια εκστρατεία στο GoFundMe για τον μπαρίστα. Σε λίγες μόνο ημέρες, έλαβε περισσότερα από 24.000 ευρώ.

Την Τετάρτη, ο Gutierrez ανέβασε ένα βίντεο στο Facebook για να ευχαριστήσει τον κόσμο για «όλη την αγάπη και υποστήριξη».

 

 

Ο Gutierrez είπε ότι εργαζόταν, όταν η Gilles πλησίασε χωρίς μάσκα. Αφού ρώτησε τη γυναίκα αν είχε, εκείνη του απάντησε ότι δεν χρειάζεται και στη συνέχεια άρχισε να μιλάει άσχημα και να τους αποκαλεί όλους “πρόβατα”.

Όπως είπε ο Gutierrez, η γυναίκα στη συνέχεια έφυγε για λίγο και επέστρεψε για να τον βγάλει φωτογραφία και να ρωτήσει το όνομά του. Στη συνέχεια τον απείλησε.

 

 

topnews