ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Πυροβόλησαν και σκότωσαν έγκυο σκυλίτσα στα Χανιά

Πυροβόλησαν και σκότωσαν έγκυο σκυλίτσα στα Χανιά

Ο αρρωστημένος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε την έγκυο σκυλίτσα και τα αγέννητα κουτάβια της. Στην Κρήτη και τα Χανιά, η επικήρυξη έχει γίνει θέμα συζήτησης…
Επιχειρηματίας προσφέρει αμοιβή 2.000 ευρώ για να βρεθεί αυτός που σκότωσε την έγκυο σκυλίτσα και τα αγέννητα κουτάβια της.

Τα χρήματα δίνονται σε όποιον δώσει στοιχεία για τον ασυνείδητο που πυροβόλησε και σκότωσε την έγκυο σκυλίτσα, στο Πατελάρι στα Χανιά.

Όπως έκανε γνωστό η Περιβαλλοντική Φιλοζωική Δράση στη σελίδα της στο Facebook, επιχειρηματίας, επικοινώνησε με την ΠΦΔ, και ανέφερε οτι προσφέρει το χρηματικό ποσό, «επικηρύσσοντας» τον δράστη.

Το χρονικό της κτηνωδίας στα Χανιά
Το συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε χθες στο Πατελάρι του Δήμου Πλατανιά έξω από τα Χανιά. Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν 5 φορές μία σκυλίτσα που ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν το Δήμο Πλατανιά και την πρόεδρο του τοπικού περιβαλλοντικού – ζωοφιλικού συλλόγου. Το βαριά τραυματισμένο ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρικό ιατρείο όπου παρά τις προσπάθειες της γιατρού, πέθανε μαζί και τα κουταβάκια της. Είχε αιμορραγία στην σπλήνα, ρήξη μήτρας και διάτρηση εντέρου.

“Ήλπιζα ότι ίσως τα καταφέρει” δήλωσε η πρόεδρος του Σωματείου μας Μαρία Μαυροματάκη: “Σήκωνε το κεφαλάκι της όταν πήγα. Όλοι οι άνθρωποι από την γειτονιά ήταν πολύ στεναχωρημένοι. Την ταΐζαν και έλεγαν ότι κανένα δεν πείραζε. Είναι χωριό. Κάποιος την πυροβόλησε σε χωράφι και η καημένη έτρεξε εκεί που την τάιζαν για βοήθεια. Έχω σοκαριστεί πραγματικά”.