ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Σάλος με Τζούλια Αλεξανδράτου: Ένοπλη ληστεία εν ώρα… ρoζ βίντεο. Ώρες τρόμου

Σάλος με Τζούλια Αλεξανδράτου: Ένοπλη ληστεία εν ώρα… ρoζ βίντεο. Ώρες τρόμου

Ποιες οι ώρες αγωνίας για την Τζούλια Αλεξανδράτου;

Το «ροζ» ξενοδοχείο στα βόρεια προάστια όπου η Τζούλια Αλεξανδράτου γύρισε την αισθησιακή ταινία με τις σαμπάνιες και είχε προκαλέσει πάταγο, έγινε στόχος ένοπλης ληστείας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης ο άγνωστος δράστης, που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, ανέβηκε τα σκαλιά της εισόδου του γνωστού ξενοδοχείου ημιδιαμονής (ημιδιανυκτερευσης, ημιπαραμονής) MIDAS το οποίο βρίσκεται κοντά στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, και βρέθηκε μπροστά στον υπάλληλο υποδοχής που έκανε τη νυχτερινή βάρδια.

Έστρεψε το όπλο που κρατούσε στον έντρομο ρεσεψιονίστ και ζήτησε επίμονα τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.

Ο άτυχος υπάλληλος φοβήθηκε για τη ζωή του και έτσι δεν έφερε αντίρρηση, αλλά υπάκουσε στις εντολές. Στη συνέχεια, εν μέσω των αναστεναγμών ηδονής από τα ξαναμμένα ζευγαράκια, ο εισβολέας άρπαξε τα χρήματα και εξαφανίστηκε από το ξενοδοχείο.

Ο υπάλληλος, αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία άρχισε αμέσως έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που το καταφύγιο του απαγορευμένου έρωτα στα βόρεια προάστια έμπαινε στο στόχαστρο κακοποιών.

Μόλις τον περασμένο Μάιο τρεις κουκουλοφόροι είχαν εισβάλει με βαριοπούλες και λοστάρια στην υποδοχή του ξενοδοχείου και είχαν αρπάξει τις εισπράξεις. Μάλιστα, και τότε είχαν «χτυπήσει» στις 2 τα ξημερώματα!

makeleio