ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Σκυλί Εγκαταλείπεται Επειδή Είναι «Άσχημο», Αλλά Οι Κτηνίατροι Τον Χειρούργησαν Και Άλλαξαν Τη Ζωή Του

Σκυλί Εγκαταλείπεται Επειδή Είναι «Άσχημο», Αλλά Οι Κτηνίατροι Τον Χειρούργησαν Και Άλλαξαν Τη Ζωή Του

Μπορεί να είναι μια άβολη αλήθεια, αλλά για πολλούς ανθρώπους, η επιφανειακή ομορφιά των κατοικίδιων ζώων τους αντικαθιστά την αγάπη τους γι ‘αυτούς.

Ο Bjarni είναι ένα πολύ γλυκό κουτάβι που βρέθηκε να περιπλανιέται στους δρόμους. Είχε χάσει το ήμισυ της μύτης του, αλλά η ζωή του άλλαξε εντελώς χάρη στην αγάπη των διασωστών του.Ο Bjarni είναι ένα πολύ γλυκό κουτάβι που βρήκε περιαγωγή στους δρόμους του Χιούστον του Τέξας αφού εγκαταλείφθηκε από την οικογένεια του. Δεν είχε τη μισή μύτη του, αλλά οι διασώστες του διέθεσαν αρκετά χρήματα για να του κάνουν χειρουργική ανακατασκευή.

 

Ένας οργανισμός ελέγχου των ζώων ήταν εκείνος που τον βρήκε, αλλά όταν προσπάθησαν να τον επιστρέψουν στο σπίτι του, συνειδητοποίησαν ότι δεν τον ήθελαν και έτσι έπρεπε να τον οδηγήσουν σε ένα τοπικό καταφύγιο. Η οικογένεια του, τους είπε ότι θα μπορούσαν να του κάνουν ευθανασία, αλλά δεν τους άρεσε καθόλου αυτή η προοπτική.

Το προσωπικό του καταφυγίου πλησίασε την Anne Graber, τον ιδρυτή μιας ομάδας διάσωσης ζώων που εδρεύει στο Τέξας, που ονομάζεται Άγγελοι του Αγίου Φραγκίσκου , για να ζητήσει βοήθεια.

 

Η κ. Graber δεν δίστασε ούτε για μια στιγμή να την δεχτεί και υποσχέθηκε να κάνει ότι είναι δυνατόν για να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής της με την ανακατασκευή του προσώπου της, και υποσχέθηκε να της δώσει πολλή αγάπη μέχρι να βρει ένα νέο σπίτι γι ‘αυτόν που την άξιζε πραγματικά.

«Η συμπεριφορά του μας οδηγεί στο να πιστέψουμε ότι οι περισσότερες από τις εμπειρίες του με τους ανθρώπους δεν ήταν ευνοϊκές και ότι χρειάζεται περισσότερη εμπιστοσύνη».

«Φαίνεται ότι έχει εμπλακεί σε πολυάριθμες επιθέσεις σκύλων που κρίνουν από τις ουλές και τα σημάδια στο σώμα του, το οποίο είναι δύσκολο να καταλάβουμε λόγω της υπέροχης φύσης του. Έχει κερδίσει ακόμα και τα πιο επιθετικά σκυλιά στο καταφύγιο μας. Δεν του αρέσει να ξοδεύει πολύ χρόνο έξω και λαχταράει ένα μαλακό κρεβάτι και παιχνίδια «.

 

Λόγω της δυσμορφίας στη μύτη του, αυτό το κουτάβι δυσκολευόταν να αναπνεύσει και να φάει, αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να είναι πολύ γλυκός με όλους.

Η επέμβαση ανακατασκευής στη μύτη του είχε μια πλήρη επιτυχία. Χάρη στις δωρεές από ευσεβείς ανθρώπους, μαζεύτηκαν 5100,00 δολάρια για τους ιατρικούς λογαριασμούς πριν από τη χειρουργική επέμβαση.

Η ζωή του Bjarni μεταμορφώθηκε και τώρα είναι ευτυχισμένος

Ο Bjarni κατόρθωσε να έχει μια πολύ καλή ανάκαμψη και η ζωή του βελτιώθηκε σημαντικά.

 

Πιστεύω πραγματικά ότι όλα τα ζώα έχουν μια καθιερωμένη πορεία για να μας διδάξουν την ανθρωπιά και τη συμπόνια.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι ο Bjarni έχει βρει ένα καλό σπίτι με μια οικογένεια που είναι γεμάτη αγάπη! Ξεκίνησε τη νέα του ζωή με ένα νέο όνομα ‘Hogan’.

 

Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι με αυτό το τέλος! Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία με τους φίλους σας. Σας ευχαριστώ.

 

Πηγή: petsworld.gr