ΔΕΙΤΕ...
Home / ΥΓΕΙΑ / ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ / Σκύλοι δεν σταματούν να αγκαλιάζονται μετά την υιοθεσία τους

Σκύλοι δεν σταματούν να αγκαλιάζονται μετά την υιοθεσία τους

Οι εικόνες με το ζευγάρι αδέσποτων σκύλων που αγκαλιάζεται, έχει λιώσει τις καρδιές πολλών χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

 

Οι εικόνες με το ζευγάρι αδέσποτων σκύλων που αγκαλιάζεται, έχει λιώσει τις καρδιές πολλών χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τα εγκαταλελειμμένα τετράποδα υιοθετήθηκαν πρόσφατα από κάποιες μοναχές βουδίστριες στην Κίνα. Εντύπωση προκαλεί ο μεγαλύτερος σκύλος που κρατά αγκαλιά τον μικρό του φίλο και τον προσέχει.

 

 

 

Τα αξιολάτρευτα τετράποδα δεν μπορούν να κρατήσουν μακριά τις πατούσες τους το ένα από το άλλο. Είναι δυο αχώριστα πλάσματα που λιώνουν τις καρδιές του κόσμου που βλέπουν τις φωτογραφίες τους. Η υιοθεσία τους έγινε στην Κίνα από μερικές βουδίστριες μοναχές.

 

 

 

 

 

 

Οι αχώριστοι σκύλοι κλέβουν την καρδιά των ανθρώπων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

 

 

 

 

Τα τετράποδα βρήκαν ένα σπίτι και μια νέα ζωή στον ναό, αφού εγκαταλείφθηκαν στους δρόμους.

Μια άλλη φωτογραφία δείχνει τον σκύλο να κάθετε σε θέση Ζεν δίπλα σε ένα βουδιστικό άγαλμα. Προφανώς μαθαίνει να κάνει διαλογισμό από τους καλύτερους. Οι δύο φίλοι βρέθηκαν εγκαταλελειμμένοι σε δρόμους της Κίνας και οι μοναχές τους υιοθέτησαν. Οι φωτογραφίες τους γεμίζουν με εκατοντάδες σχόλια από ανθρώπους που θαυμάζουν τη φιλία τους.

 

 

 

Ένας σχολιαστής έγραψε: «Οι σκύλοι είναι πλέον στον ναό, οπότε πρέπει να κάνουν διαλογισμό όπως και οι μοναχές.» Ένας άλλος χρήστης αναφέρθηκε στους πρώην ιδιοκτήτες των πλασμάτων που τα άφησαν να πεθάνουν: «Πως μπορούν οι άνθρωποι να είναι τόσο κακοί; Δεν έπρεπε να αγοράσουν αρχικά τα σκυλιά αν δεν ήταν ικανοί να τα φροντίσουν σωστά.»

 

 

 

 

Το τετράποδο είναι σε στάση Ζεν και σίγουρα μαθαίνει διαλογισμό από τις μοναχές.

 

 

Οι φωτογραφίες τους λαμβάνουν εκατοντάδες σχόλια από χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

 

 

 

 

Τα τετράποδα φαίνεται να μαθαίνουν πώς να κάνουν διαλογισμό από τις μοναχές του βουδιστικού ναού.

 

 

 

 

Πηγή:citypatras