ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Σκύλοι περιμένουν τον άστεγο ιδιοκτήτη τους έξω από την πόρτα νοσοκομείου που πήγε για εξετάσεις

Σκύλοι περιμένουν τον άστεγο ιδιοκτήτη τους έξω από την πόρτα νοσοκομείου που πήγε για εξετάσεις

Με ορθάνοιχτα μάτια και ουρές που σταμάτησαν λεπτό να κουνιούνται αυτά τα σκυλιά περίμεναν υπομονετικά έξω από ένα νοσοκομείο την ώρα που ο άστεγος ιδιοκτήτης τους βρισκόταν μέσα. Τα σκυλιά συνόδευσαν τον Σεζάρ, τον ιδιοκτήτη τους σε ένα τσεκ απ στην περιοχή Άλτο Βάλε της Βραζιλίας. Το προσωπικό έμεινε έκπληκτο από το πόσο καλοθρεμμένα ήταν τα σκυλιά.

Ο Σέζαρ παραδέχτηκε ότι πρώτα σιγουρεύεται ότι έχει αρκετό φαγητό για τα σκυλιά και μετά σκέφτεται το δικό του φαγητό. Τα σκυλιά περίμεναν στην πόρτα του νοσοκομείου και όταν το προσωπικό έδωσε τα φάρμακα που χρειάζονταν στον Σέζαρ κάλεσε μέσα στα σκυλιά για να επανενωθούν με τον αγαπημένο τους ιδιοκτήτη. “Ένας απλός άνθρωπος χωρίς πολυτέλειες που εξαρτάται από την βοήθεια των άλλων για να ξεπεράσει την πείνα, το κρύο, τον πόνο και τα κακά του κόσμου έχει στο πλάι του την καλύτερη συντροφιά και η ανταλλαγή είναι αμοιβαία”, έγραψε μια από τις νοσοκόμες.

“Ήταν μια ανταλλαγή αγάπης, τρυφερότητας, ζεστασιάς και κατανόησης από έναν άνθρωπο που μας αποκάλυψε ότι πολλές φορές σταματάει να τρώει για να ταΐσει τα σκυλιά. Δεν ξέρω πως είναι η ζωή του γιατί ζει στους δρόμους αλλά θαυμάζω τον σεβασμό και την αγάπη που δείχνει όταν βλέπει τα σκυλιά να τον περιμένουν έξω από το νοσοκομείο”, πρόσθεσε.

[dailymail]

 

Διαβάστε την συνέχεια...