ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Στραγγάλισε τη γιαγιά του για να μείνει μόνος και να «φτιαχτεί» με ναρκωτικά

Στραγγάλισε τη γιαγιά του για να μείνει μόνος και να «φτιαχτεί» με ναρκωτικά

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ένας άνδρας από το Delaware είπε στην αστυνομία ότι στραγγάλισε την 69χρονη γιαγιά του για να μείνει μόνος στο σπίτι και να μαστουρώσει!

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, η σορός της Lorraine Bradley βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 20/10 στο σπίτι της στο Millsboro. Ήταν πάνω από μια εβδομάδα νεκρή. Βρέθηκε ντυμένη, στο κρεβάτι της, με το πορτοφόλι στα χέρια της.

Η νεκροψία έδειξε πως ο θάνατός της προήλθε από στραγγαλισμό. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 30χρονου George A. Bailey ο οποίος κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού. Στην απολογία του είπε πως βγαίνοντας από το σπίτι με τη γιαγιά του στις 12 Οκτωβρίου, εκείνη σκόνταψε και έπεσε.

Έσπευσε δίπλα της και όταν διαπίστωσε πως ανέπνεε ακόμα, έβαλε τα χέρια του στο λαιμό της και άρχισε να την πιέζει λέγοντάς της «Λυπάμαι. Θα πας σε καλύτερο μέρος». Όταν ρωτήθηκε από τις αρχές γιατί την έπνιξε, απάντησε πως όταν έπεσε στο έδαφος είδε πως ήταν μια καλή ευκαιρία να «φτιαχτεί» και να μείνει μόνος του.

Ο Bailey που είχε φυλακιστεί στο παρελθόν για κλοπή, οδηγήθηκε και πάλι στη φυλακή ενώ ορίστηκε εγγύηση 1.002.000 δολάρια μόνο σε μετρητά.

newsbeast