ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Σύμβουλος ασφαλείας Ερντογάν: «Τους λυπάμαι τους Έλληνες- Έλληνες είστε νάνοι, η Τουρκία είναι γίγαντας»

Σύμβουλος ασφαλείας Ερντογάν: «Τους λυπάμαι τους Έλληνες- Έλληνες είστε νάνοι, η Τουρκία είναι γίγαντας»

Ο σύμβουλος του Ταγίπ ακούγεται να λέει τα εξής :

Μεσούτ Χακκί Τζασίν (σύμβουλος ασφαλείας και εξωτερικής πολιτικής στην τουρκική προεδρία) : Η Ευρώπη βίωσε μία τεράστια κατάρρευση στην περίοδο μετά την πανδημία…

 

Στην Ευρώπη κανείς δεν έχει χρήματα στην τσέπη του. Η Ελλάδα  δεν βρήκε αέριο αλλά εμείς βρήκαμε. Εμείς είμαστε 3-0 μπροστά τους (από την Ελλάδα). Αντίθετα με το Ισραήλ, η Γαλλία δεν ξέρει πώς να πουλά προϊόντα. Θα αγοράσει τώρα η Ελλάδα 18 αεροσκάφη, μα εμείς λοιπόν θα αγοράσουμε 200 αεροσκάφη. Κάποιος θα πρέπει να κοιτάει πρώτα ποιός έχει χρήματα στην τσέπη του. Η Ελλάδα υποφέρει φοβερά από την πείνα. Βρίσκουμε τώρα στην πλατεία του Νταλαμαν (παραλιακή πόλη). Ευτυχώς υπάρχουν αεροσκάφη παντού υπάρχουν τουρίστες παντού. Κανείς δεν ταξιδεύει στην Ελλάδα, καθόλου τουρισμός. Ούτε οι Τούρκοι πάνε εκεί για ψάρι και ρακί. Η Ελλάδα πεθαίνει από την πείνα. Τους λυπάμαι τους Έλληνες. Οι στρατιώτες στο Καστελόριζο θα πεθάνουν της πείνας αν δεν φτάσουν προμήθειες. Διότι τα τρόφιμα στο Καστελόριζο πάνε από την Τουρκία.

 

Η Ελλάδα το γνωρίζει. Εγώ παρακολουθώ τα ελληνικά ΜΜΕ Και λένε πως η Τουρκία ενδυναμώνει το ναυτικό της. Ναι η Τουρκία πρόκειται να κατασκευάσει αεροπλανοφόρο και κατασκευάζει ελικοπτεροφόρο πλοίο. Επίσης χθες ο κύριος πρόεδρος έδωσε ένα ωραίο νέο ότι η Τουρκία εισέρχεται στο διάστημα. Οπότε μετά από τις χερσαίες εναέριες και θαλάσσιες δυνάμεις θα υπάρχει και διαστημική δύναμη για την Τουρκία. Με το εξασκημένο προσωπικό της η Τουρκία θα εισέλθει στις 10 ισχυρότερες οικονομίες του κόσμου στα επόμενα 15 χρόνια. Η Τουρκία δέχεται απειλές με άρνηση πρόσβασης σε λιμάνια.

Η Τουρκία εξακολουθεί να κάνει τις εξαγωγές της στην Ευρώπη μέσω Ιταλίας ή Αλβανίας. Η Ελλάδα ισχυρίζεται ότι έχει ένα νησί των νάνων. Και υποστηρίζει πως σε αυτό το νησί των νάνων θα νικήσει τον γίγαντα Γκιούλιβερ με τους λιλιπούτειους μικροσκοπικούς ανθρώπους. Ο Γκιούλιβερ είναι η Τουρκία και εγώ λέω στην Ελλάδα: Είσαστε νάνοι. Έλληνες παρακαλώ ασχοληθείτε κυνηγώντας τσιπούρες.¨

 

πηγη : tilestwra