ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Τέμπη: «Από δολοφόνους δεν δέχομαι χρήματα» λέει πατέρας θύματος για τις αποζημιώσεις της Hellenic Train

Τέμπη: «Από δολοφόνους δεν δέχομαι χρήματα» λέει πατέρας θύματος για τις αποζημιώσεις της Hellenic Train

Καμία διάθεση δεν έχει να δεχτεί την αποζημίωση της Hellenic Train ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη, ο οποίος ήταν ένας από τους 57 νεκρούς της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

Μιλώντας στον Alpha αναφορικά με την ανακοίνωση της Hellenic Train για προκαταβολή 42.000 ευρώ από την αποζημίωση που προτίθεται να δώσει η εταιρεία για κάθε νεκρό στα Τέμπη, ο κ. Ασλανίδης εμφανίστηκε οργισμένος.

«Τις αποζημιώσεις να τις δώσουν στους πολιτικούς. Εμείς τα παιδιά μας θέλουμε πίσω. Κοστολογήσανε οι Ιταλοί μαφιόζοι με τους δικούς μας μαφιόζους, πόσο κοστίζει μια ζωή. Είναι δυνατόν; Έτσι θα ξεπλυθούν νομίζουνε; Δεν τα θέλω τα λεφτά τους με τίποτα. Κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας. Ποιος έχει τα κότσια; Αν θέλανε οι πολιτικοί πραγματική συγγνώμη να πηγαίναν στην πόρτα των 57 και να ζητούσαν συγγνώμη. Είναι μαζική δολοφονία» δήλωσε ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη.

Ο κ. Παύλος Ασλανίδης μάλιστα χαρακτηρίζει «δολοφόνους» τη διοίκηση της εταιρείας.

«Πρέπει οι εισαγγελείς να ξεκινήσουν. Αν ήμασταν σε σοβαρή χώρα ήδη θα είχαν περάσει χειροπέδες σε όλο το υπουργείο Μεταφορών. Μου έρχεται η εικόνα πώς καήκαν ζωντανά αυτά τα παιδιά και τρελαίνομαι. Και βγάλαν και δήθεν μέτρα στήριξης. Από την τσέπη τους τα πληρώνουν; Να δεσμευτούν οι περιουσίες των υπουργών των τελευταίων 15 ετών και όχι να παίρνουν τα λεφτά του κόσμου. Ακούει κανένας εισαγγελέας να πάει να τους μαζέψει. Δεν έχω σκοπό να μιλήσω με την εταιρεία. Με δολοφόνους δεν μιλάω».

 

 

diaforetiko.gr