ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Θρασύτατο ζευγάρι «έστησε» την ιστορία για να κλέψει χρήματα

Θρασύτατο ζευγάρι «έστησε» την ιστορία για να κλέψει χρήματα

Τελικά ακόμα και η πιο συγκινητική ιστορία μπορεί να αποδειχθεί fake news.

Ηταν ακριβώς πριν έναν χρόνο που τα media όχι μόνο των ΗΠΑ, αλλά σε όλο τον πλανήτη, γνώρισαν τον Τζόνι Μπόμπιτ, έναν άστεγο από τη Φιλαδέλφεια που είχε μόνο 20 δολάρια στην τσέπη αλλά δεν δίστασε να τα χαρίσει σε μία γυναίκα που τα είχε ανάγκη.

Ο 34χρονος Τζόνι, πρώην πεζοναύτης που είχε μείνει χωρίς σπίτι, βοήθησε την 27χρονη Κέιτ Μακλιούρ, η οποία είχε μείνει από βενζίνη σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Στη συνέχεια, η κοπέλα, για να του ανταποδώσει τη μεγάλη του θυσία, αφού ήταν εκείνος που πλήρωσε και κουβάλησε τη βενζίνη στο αυτοκίνητό της, οργάνωσε έρανο στην ιστοσελίδα GoFundMe. Η ιστορία του άγγιξε πολύ κόσμο και μέσα σε λίγες μέρες η Κέιτ είχε μαζέψει περισσότερα από 400.000 δολάρια. Οι δυο τους «όργωσαν» τα τηλεοπτικά κανάλια στις ΗΠΑ για να μοιραστούν την ιστορία τους, αλλά και να αυξήσουν το ποσό του εράνου.

Μόνο που η Κέιτ αποδείχθηκε απατεώνισσα! Τα χρήματα δεν δόθηκαν ποτέ στον άστεγο, γιατί απλούστατα η όλη ιστορία ήταν στημένη από την κοπέλα και τον σύντροφό της. Το ζευγάρι αλλά και ο Μπόμπιτ έχουν συλληφθεί και τα χρήματα θα επιστραφούν σε όλους τους δωρητές.

ΠΗΓΗ:www.protothema