Home / ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ / Τι Να Κάνω Για Να Με Βλέπουν Σεξουαλικά Οι Γυναίκες;

Τι Να Κάνω Για Να Με Βλέπουν Σεξουαλικά Οι Γυναίκες;

Μαζεύονται πολλά μηνύματα από αναγνώστες στα εισερχόμενα που δεν απαντάω γιατί δεν υπάρχει χρόνος.

Σήμερα αποφάσισα να δώσω απαντήσεις σε μερικά από αυτά.

 

Πάμε λοιπόν να δούμε 6 ερωτήσεις παραφρασμένες σε σμίκρυνση…

 

Ερώτηση: Δεν μπορώ να πάω το πράγμα στο σεξουαλικό και πάντα καταλήγω στην ζώνη φιλίας; Τι να κάνω για να με βλέπουν οι γυναίκες σεξουαλικά.

Απάντηση: Δεν μπορείς να πας το πράγμα στο σεξουαλικό γιατί φοβάσαι. Δεν εμπιστεύεσαι το αρσενικό μέσα σου. Εσύ σε βάζεις στην ζώνη φιλίας γιατί δεν έχεις τα μπαλάκια να διεκδικήσεις την γυναίκα σεξουαλικά σαν άντρας και προσποίησε την καλή ασεξουαλική φιλενάδα.

Φλερτ χωρίς ρίσκο όμως δεν υπάρχει. Δείξε τις προσθέσεις σου και διεκδίκησέ την σαν άντρας. Μπορεί να φας χυλόπιτα, μπορεί και όχι. Όπως και να χει εσύ έκανες αυτό που όφειλες. Αν δεν γουστάρει ή δεν μπορείς να την ρίξεις γίνε καλύτερος στο φλερτ για να έχεις καλύτερες πιθανότητες στο μέλλον να γοητεύεις γυναίκες.

 

Ερώτηση: Πήρα τον αριθμό από μια κοπέλα αλλά δεν το σηκώνει όταν την παίρνω τηλέφωνο. Στα μηνύματα αργεί να μου απαντήσει, όμως απαντάει. Τι κάνω για να βγούμε ραντεβού;

Απάντηση: Όταν μια γυναίκα το κάνει αυτό σε δοκιμάζει. Θέλει να δει αν είσαι ένας αξιόλογος άντρας που έχει ζωή, αξιοπρέπεια και επιλογές σε γυναίκες ή απλά ένας χαλβάς που θα κάνει τα πάντα για αυτήν, γιατί είναι το σημαντικότερο πράγμα που συνέβη στην ζωή του τα τελευταία 5 χρόνια…

Αν την πάρεις 23 φορές τηλέφωνο μέσα στην ημέρα, ενώ δεν σου απαντάει και αν της γράφεις σεντόνια στα μηνύματα, ενώ αυτή σου απατάει μονολεκτικά, έχεις κοπεί και τέλος. Δεν της κάνεις, την έχεις ξενερώσει και δεν θέλει να βγει μαζί σου.

Σταμάτα λοιπόν να δείχνεις απελπισία και πείνα, απέκτησε ζωή και επιλογές και δώσε στην κάθε τυχάρπαστη άγνωστη (που δεν σου είναι τίποτα) την αξία που της αρμόζει.

 

 

Ερώτηση: Είναι μια κοπέλα στη δουλεία που μου αρέσει, αλλά δεν ξέρω αν της αρέσω γιατί μου στέλνει αντιφατικά μηνύματα. Μιλάμε πολύ και στη δουλεία και στο messenger σχεδόν καθημερινά, αλλά όταν τις λέω να βγούμε εκτός δουλειάς αλλάζει κουβέντα.

Απάντηση: Σου στέλνει αντιφατικά μηνύματα και διατάζει να βγει μαζί σου γιατί υπάρχει ο εργασιακός χώρος στη μέση και φοβάται μην εκτεθεί. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να της βγάλεις είναι εμπιστοσύνη. Να νιώσει άνετα ότι δεν θα την εκθέσεις (θα κρατήσεις το στόμα σου κλειστό δηλαδή) και ότι δεν τρέχει τίποτα είτε γίνει, είτε δεν γίνει κάτι μεταξύ σας. Αν εσύ γυρνάς αριστερά δεξιά στη δουλεία και λες ότι χθες το Μαράκι σου έδωσε κώλο ή αν την συκοφαντείς γιατί δεν σου έδωσε τίποτα, θα έχει θέμα. Για αυτό σου λέω κάνε την να νιώσει εμπιστοσύνη πρώτα αν θέλεις να προχωρήσετε.

 

Ερώτηση: Πως να κάνω καλό παιγνίδι στο Tinder; Το δοκίμασα κάτι μήνες αλλά δεν είχα αποτέλεσμα.

Απάντηση: Άσε το tinder και το κάθε tinder και βγες έξω στον αληθινό κόσμο να φλερτάρεις. Ποια γκόμενα έχει ανάγκη να μπει στο ίντερνετ για να γνωρίσει γκόμενο; Σοβαρά τώρα… Οι γυναίκες που θα γνωρίσεις online θα δεις ότι είναι οι πιο κατεστραμμένες ψυχολογικά γυναίκες που κυκλοφορούν στην αγορά.

Από την άλλη ακόμα και να πηδήξεις online δεν έχεις ουσιαστικό όφελος. Ξέρεις ότι “έκλεψες” κατά κάποιο τρόπο δεν το έχεις με τις γυναίκες. Ένας άντρας που έχει πηδήξει 20 γκόμενες online και ένας που έχει πηδήξει 20 φλερτάροντας στην πραγματική ζωή έχουν χαοτική διαφορά στην γοητεία, την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Σβήσε το tinder λοιπόν και βγες έξω να φλερτάρεις. Θα δεις με έκπληξη ότι θα αρχίσουν να φυτρώνουν δύο μικρά μπαλάκια ανάμεσα στα πόδια σου!

 

 

Ερώτηση: Έχω θέμα να κάνω την αρχή. Φοβάμαι πολύ να πλησιάσω μια γυναίκα. Μόλις γίνει η αρχή όμως λύνετε η γλώσσα μου και τα πάω καλά γενικά στο φλερτ. Πως ξεπερνάω το κόλλημα με το πρώτο βήμα;

Απάντηση: Είναι λογικό να έχεις κόλλημα στην αρχή. Όλοι όλοι άντρες έχουμε αυτή τη φοβία. Είμαστε βιολογικά προγραμματισμένοι να φοβόμαστε όταν πλησιάζουμε ερωτικά μια καινούρια γυναίκα γιατί υπάρχει ρίσκο. Για αυτό και γελάω όταν ακούω κάποιον “μεγάλο γκουρού” να υπόσχετε “το αντίδοτο” στον φόβο της προσέγγισης.

Ο μόνος τρόπος να το ξεπεράσεις το φόβο είναι να πέσεις στο κενό. Πήγαινε και μίλα σε γυναίκες ξανά και ξανά. Απλά βούτα και ας μην έχεις τι να πεις, από ένα σημείο και μετά δεν θα κολλάς πλέον.

 

Ερώτηση: Είμαι 32 ετών, έχω καλή δουλεία, μένω μόνος, ντύνομαι ωραία, είμαι ευχάριστος στη παρέα, αλλά με τις γυναίκες δεν το έχω. Δεν καταλαβαίνω τι θέλει μια γυναίκα, ούτε μπορώ να εξηγήσω την συμπεριφορά τους. Πως να βρω μια καλή κοπέλα για σοβαρή σχέση.

Απάντηση: Για να βρεις μια καλή γυναίκα για σχέση, πρέπει πρώτα να μάθεις τις γυναίκες γενικά. Ακόμα και από τύχη αν σου κάτσει κάποια, δεν θα έχεις ιδέα αν θα καλή ή κακή γιατί είσαι άπειρος. Και μόνο που θα είναι λίγο ωραία και θα έχει νινί θα φτάνει, όμως δεν πάει έτσι, θα υποφέρεις μακροπρόθεσμα.

 

realman