ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Την ημέρα έφτιαχνε σοκολατίνες και το βράδυ διακινούσε…ηρωίνη!

Την ημέρα έφτιαχνε σοκολατίνες και το βράδυ διακινούσε…ηρωίνη!

Ηράκλειο: 17 χρόνια κάθειρξη στον 35χρονο που…«αμάρτησε για την μητέρα του»

Είχα ανάγκη από χρήματα για να βοηθήσω τη μάνα μου να κάνει επέμβαση» ισχυρίστηκε 35χρονος Αλβανός ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης θέλοντας να δικαιολογήσει την εμπλοκή του σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Πριν από περίπου ένα χρόνο αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου είχαν εντοπίσει στο σπίτι του τρία κιλά ηρωίνης και διάφορα σύνεργα νόθευσης της ναρκωτικής ουσίας.

Ο 35χρονος, ο οποίος εργαζόταν επί χρόνια σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της πόλης φέρεται ότι όλη ημέρα έφτιαχνε σοκολατίνες και το βράδυ περνούσε στα …βαριά και ανθυγιεινά των ναρκωτικών. Η εμπλοκή του είχε προκαλέσει αίσθηση καθώς μέχρι τότε δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές και όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Προανακριτικά είχε κατονομάσει έναν 43χρονο συμπατριώτη του, έγκλειστο των φυλακών, στην πορεία όμως άλλαξε γραμμή και κατονόμασε άλλον Αλβανό ως το άτομο που τον είχε προσεγγίσει για να τον βάλει στο κόλπο με δέλεαρ τα χρήματα. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για διακίνηση και του επέβαλε ποινή κάθειρξης 17 ετών.

Πηγή: cretalive