ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Το απρόσμενο χρώμα που θα φωτίσει τα look της εποχής δεν το προσπερνάς

Το απρόσμενο χρώμα που θα φωτίσει τα look της εποχής δεν το προσπερνάς

Μπορεί να αργεί το φθινόπωρο να έρθει από άποψη θερμοκρασίας, αλλά νομίζω ότι έχεις ήδη αρχίσει να μπαίνεις στο mood. Εξάλλου, όπου κι αν κοιτάξεις οι νέες τάσεις σε κατακλύζουν και δύσκολα αντιστέκεσαι. Γήινες αποχρώσεις, ζεστό καφέ και βαθύ μουσταρδί, animal prints και αρκετό μοβ είναι τα βασικά που θα συναντήσεις στη μόδα, όσον αφορά στη χρωματική παλέτα.

Ωστόσο, κανένα τους δεν έχει μονοπώλιο κι αυτό είναι που κάνει τη μόδα συναρπαστική. Κάθε τόσο, μία μικρή έκπληξη, έστω και ως ελάχιστη προσθήκη αρκεί για να σου δώσει πολλές ακόμα ευκαιρίες για αναπάντεχους και πιο στιλάτους συνδυασμούς. Στα color trends της σεζόν, αυτή η προσθήκη έχει να κάνει με ένα φωτεινό χρώμα που εμείς εδώ στο Lime + Life αγαπάμε.

Το lime λοιπόν, είναι ένα χρώμα που μάλλον δεν επιλέγεις συχνά να φορέσεις. Φέτος όμως θα το συναντήσεις αρκετά, σε ρούχα και αξεσουάρ και τότε μπορεί να σε γοητεύσει. Η αλήθεια είναι ότι καθόλου άσχημο δεν θα φαίνεται στο στιλ σου, αν το φορέσεις σωστά (ταιριάζει τόσο με σκούρες όσο και με παστέλ αποχρώσεις) και οι φωτογραφίες παραπάνω είναι η απόδειξη.

Διαβάστε την συνέχεια...