ΔΕΙΤΕ...
Home / VIDEO / Το κράνος σώζει ζωές! Η απόδειξη σε ένα ακόμα τρομακτικό τροχαίο στην Κρήτη- Προσοχή σκληρές εικόνες (video)

Το κράνος σώζει ζωές! Η απόδειξη σε ένα ακόμα τρομακτικό τροχαίο στην Κρήτη- Προσοχή σκληρές εικόνες (video)

Εικόνες που κόβουν την ανάσα κατέγραψε η κάμερα, αλλά κυρίως μεταφέρουν ένα σημαντικό μήνυμα: Το κράνος σώζει ζωές

Στο βίντεο δημοσιοποίησε (με την σύμφωνη γνώμη των οδηγών που ενεπλάκησαν) ο κ. Γιάννης Δασκαλάκης που ήταν παρών στο σημείο του ατυχήματος. Σε αυτό καταγράφηκε η σφοδρή σύγκρουση μοτοσυκλέτας με ΙΧ στη Σητεία, που είχε ως αποτέλεσμα τον εκσφενδονισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας, ο οποίος κατέγραψε μια τροχιά 10 μέτρων…

Κι όμως παρά τη σφοδρότητα ο άτυχος άνδρας σώθηκε. ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ

Όπως αναφέρει ο κ. Δασκαλάκης:

“Το ατύχημα σημειώθηκε Κυριακή 16 Αυγούστου στη Σητεία και έτυχε να είμαι παρών στο σημείο.. Σώθηκε από θαύμα ο οδηγός της μοτοσυκλέτας γιατί φορούσε κράνος και ήταν δεμένο το υποσιάγωνο.

Αγαπητοί φίλοι κοινοποιώ αυτό το βίντεο με την σύμφωνη γνώμη των οδηγών που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, για να παροτρύνω όσους οδηγούς μοτοσυκλετών που δεν φοράνε προστατευτικό κράνος ή φοράνε τύπου ‘’καπελάκι’’ για να ξεγελάσουν την αστυνομία.

 

 

Φοράμε κράνος προδιαγραφών και δένουμε σφιχτά τους ιμάντες του, αν αγαπάμε τη ζωή μας και αυτούς που μας αγαπούν”!

https://kriti360.gr

 

https://www.facebook.com/daskalhs

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ !! Τον έσωσε το κράνος. Σφοδρή σύγκρουση μοτοσυκλέτας με αυτοκίνητο στη Σητεία, με αποτέλεσμα τον εκσφενδονισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας, διαγράφοντας μια τροχιά 10 μέτρων…Το ατύχημα σημειώθηκε Κυριακή 16 Αυγούστου στη Σητεία και έτυχε να είμαι παρών στο σημείο.. Σώθηκε από θαύμα ο οδηγός της μοτοσυκλέτας γιατί φορούσε κράνος και ήταν δεμένο το υποσιάγωνο. Αγαπητοί φίλοι κοινοποιώ αυτό το βίντεο με την σύμφωνη γνώμη των οδηγών που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, για να παροτρύνω όσους οδηγούς μοτοσυκλετών που δεν φοράνε προστατευτικό κράνος ή φοράνε τύπου ‘’καπελάκι’’ για να ξεγελάσουν την αστυνομία. Φοράμε κράνος προδιαγραφών και δένουμε σφιχτά τους ιμάντες του, αν αγαπάμε τη ζωή μας και αυτούς που μας αγαπούν !! Αν ακούει το κράτος απαλλάξτε το κράνος από ΦΠΑ και στην τελική επιδοτήστε τα ή συμψηφίστε την αγορά τους με τα τέλη κυκλοφορίας για κάποια χρόνια, ανάλογα την κατηγορία !! Γιάννης Δασκαλάκης

Gepostet von Γιάννης Δασκαλάκης am Dienstag, 18. August 2020