ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / «Του έλεγα ψέματα ότι καθόμουν σπίτι ενώ έβγαινα με άλλους»

«Του έλεγα ψέματα ότι καθόμουν σπίτι ενώ έβγαινα με άλλους»

Έκανα βλακεία! Ήμουν σε σχέση 4 χρόνια με ένα εξαιρετικό παιδί, με λάτρευε και μου ήταν πολύ πιστός. Δεν είχε ούτε καν σόσιαλ! Είχε μάτια μόνο για μένα. Σχέση πρώτη και των δύο· ήμασταν ωραίο ζευγάρι. Το λάθος μου ήταν ότι λόγω σπουδών, για δύο χρόνια υπήρξαμε πολύ μακριά και μάλλον κάπου εκεί το έχασα εγώ. Του έλεγα ψέματα για πολλά πράγματα για να τον κρατήσω, καθώς φοβόμουν μη χωρίσουμε, σε θέματα προσωπικά, παρέες, βόλτες κλπ. Πάντα όμως με συγχωρούσε. Τους τελευταίους μήνες βγήκα με κάποιον μερικές φορές, χωρίς να γίνει κάτι, δεν υπήρχε κάτι ερωτικό. Ίσως εμένα μου άρεσε, όμως δεν απάτησα τη σχέση μου. Του το είπα πρόσφατα κι όπως ήταν λογικό χωρίσαμε με πολύ πόνο και για τους δύο. Το θεώρησε απάτη. Υπάρχει περίπτωση να σωθεί κάτι, ή μπα; Μιλάμε ακόμα -φιλικά μόνο- και το έχω μετανιώσει όλο αυτό.

 

 

Αγαπημενότατη Άγνωστη Χ μου,

Προφανώς δεν υπήρξε η παραμικρή ιδέα του τι σημαίνει σχέση από απόσταση, γιατί διαφορετικά δε θα φτάνατε στο σημείο να πρέπει να πεις ψέματα για να βγεις για καφέ. Από την άλλη, αν θέλεις να πεις ψέματα για να βγεις για καφέ και γλυκοκοιτάζεις κι αλλού τις ομορφιές του κάμπου, μήπως να ανοίξεις λίγο το παράθυρο να σε χτυπήσει αέρας; Σού έχω κι εναλλακτική 2 λεπτά κεφάλι κάτω από το ντουζ.

ΥΓ.1: Καλώς το μετάνιωσες καθώς είναι ξεκάθαρο ποινικό αδίκημα να βγαίνεις από το σπίτι εκτός κι αν συνοδεύεσαι μετά του συζύγου σου. Α, δε ζούμε στο Λίβανο, ξεχάστηκα.

ΥΓ.2: Το να μην έχει σόσιαλ είναι προαπαιτούμενο αφοσίωσης; Το ξέρει αυτό ο Ζούγκεμπερκ που έχει κλείσει τόσα σπίτια;

ΥΓ.3: Το θεώρησε απάτη που βγήκες για δυο πορτοκαλάδες. Πρώτη σχέση είπες ε;

ΥΓ.4: Γιατί δεν έβαζες κι εσύ ένα βραχιολάκι ανίχνευσης στο πόδι να ηρεμήσει ο άνθρωπος;

ΥΓ.5: Δεν υπήρχε κάτι ερωτικό αλλά εσένα σου άρεσε. Μάλλον εννοείς ότι σου άρεσε για φωτιστικό στο σαλόνι.

ΥΓ.6: Τελικά τι μετάνιωσες, ότι μιλάτε φιλικά ή τις πορτοκαλάδες; Αυτή η νέα γενιά πολύ με μπερδεύει.

ΥΓ.7: Αυτά τα φιλικά με πρώην θα μας φάνε. Ξέρω εγώ από κάτι «φίλους» μου παλιούς.

Φιλιά στα μούτρα,

η Σουσού σου.

 

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού

pillowfights