ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Τραβεστί είχε «ξεγελάσει» εκατοντάδες στρέιτ άνδρες για να τους καταγράψει κρυφά να το κάνουν μαζί του

Τραβεστί είχε «ξεγελάσει» εκατοντάδες στρέιτ άνδρες για να τους καταγράψει κρυφά να το κάνουν μαζί του

Ανέβαζε τα βίντεο σε site που είχε δημιουργήσει ο ίδιος στο διαδίκτυο, με «θέμα» την εξαπάτηση στρέιτ ανδρών ώστε να το κάνουν  με άλλους άνδρες
Την ομολογουμένως μεγάλη ομοιότητά του με γυναίκα όταν «μεταμφιεζόταν» εκμεταλλευόταν επί πολλούς μήνες ένας άνδρας από την Φλόριντα των ΗΠΑ, ο οποίος οδηγούσε εκατοντάδες άνδρες στο διαμέρισμά του, έκανε σεξ μαζί τους χωρίς εκείνοι να γνωρίζουν (τις περισσότερες φορές) το φύλο του και κατέγραφε μυστικά τις επαφές τους.

Στη συνέχεια, ανέβαζε τα βίντεο σε ερωτικές σελίδες στο διαδίκτυο, προκειμένου να αποκομίζει κέρδη.

Ο 32χρονος Bryan Deneumostier ομολόγησε στις Αρχές ότι μαγνητοσκοπούσε κρυφά τους εραστές του, οι οποίοι τις περισσότερες φορές τον θεωρούσαν γυναίκα, και μάλιστα… παντρεμένη νοικοκυρά, που πλήττει στον γάμο της.

Ο Αμερικανός τραβεστί συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο μετά από καταγγελία ενός άνδρα που είχε έρθει σε επαφή μαζί του, και κατόπιν βρήκε το βίντεο της επαφής τους σε σελίδα πορνό περιεχομένου.

Πέρα από τις σελίδες πορνό που «τροφοδοτούσε» ο 32χρονος, τα βίντεο του ανέβαιναν και σε ένα site που είχε φτιάξει ο ίδιος, αποκλειστικά με υλικό που τραβούσαν γκέι άνδρες, έχοντας «ξεγελάσει» στρέιτ να κάνουν σεξ μαζί τους. Οι άνδρες «θύματα» στα βίντεο είχαν τις περισσότερες φορές δεμένα τα μάτια τους, προφανώς για να μην αντιληφθούν το φύλο του ατόμου που τους είχε παραπλανήσει και οι επαφές λάμβαναν χώρα σχεδόν πάντα σε σκοτεινά δωμάτια.

Σύμφωνα με τις Αρχες της Φλόριντα, στο συγκεκριμένο site υπήρχαν πάνω από 600 βίντεο που έδειχναν τον Deneumostier να έρχεται σε επαφή με περισσότερους από 150 άνδρες. Παρόλο που μια μικρή μερίδα των ανδρών ήταν προφανώς «στο κόλπο» η συγκριτική πλειοψηφία τους δεν έδειχνε να γνωρίζει ούτε το φύλο του ατόμου που ήταν μαζί τους στο κρεβάτι, ούτε το γεγονός ότι οι προσωπικές τους στιγμές καταγράφονταν καρέ καρέ.

Η ανακοίνωση της ποινής του 32χρονου αναμένεται σε λίγες μέρες, ωστόσο βάσει της νομοθεσίας μπορεί να του επιβληθεί κάθειρξη έως και 10 ετών.

ΠΗΓΗ:/www.protothema.gr