ΔΕΙΤΕ...
Home / ΥΓΕΙΑ / ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ / Τρία κορίτσια βγήκαν νικήτριες στη μάχη με τον καρκίνο και στέλνουν το δικό τους μήνυμα

Τρία κορίτσια βγήκαν νικήτριες στη μάχη με τον καρκίνο και στέλνουν το δικό τους μήνυμα

Τρία μικρά κορίτσια διαγνώστηκαν με καρκίνο απ’ την πολύ μικρή τους ηλικία και έκτοτε, από το 2014, φωτογραφίζονται αγκαλιά. Τρία χρόνια μετά όταν αντιμετώπισαν αποτελεσματικά την ασθένεια συνεχίζουν να εμπνέουν και να στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

Το 2014 η φωτογράφος Lora Scantling από την Οκλαχόμα, φωτογράφισε τρία μικρά κορίτσια που αντιμετώπιζαν τον καρκίνο απ’ την παιδική τους ηλικία.

Στην φωτογραφία επεικονίζονται η 3χρονη Rylie, η 6χρονη Rheann και η 4χρονη Ainsley. Η πρώτη φωτογραφία το 2014 έγινε viral και αναδημοσιεύτηκε σε websites και social media.

 

Η φωτογράφος δήλωσε πως ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία να φωτογραφίσει τα τρία κορίτσια και πως ήθελε να κάνει κάτι που θα προκαλούσε χίλια συναισθήματα.

Έχω επιλέξει τον παιδικό καρκίνο επειδή έχω έναν φίλο που έχασε το παιδί του από καρκίνο πριν μερικά χρόνια. Έβαλα μια ανάρτηση στο Facebook ψάχνοντας για μικρά κορίτσια που πολεμούσαν με τον καρκίνο και έτσι γεννήθηκε το πορτρέτο

Αν και τα κορίτσια δεν είχαν συναντηθεί ξανά μέχρι τη μέρα που έγινε η φωτογράφιση, έγιναν αμέσως φίλες. Τώρα και οι τρεις τους, νίκησαν τον καρκίνο και συναντιούνται κάθε χρόνο για να βγάλουν το καθιερωμένο τους πορτρέτο.

 

Η Scantling δημοσίευσε την «έκδοση 2017» στη σελίδα της στο Facebook.

Η φωτογράφος δήλωσε επίσης πως οι οικογένειες ελπίζουν ότι τα κορίτσια θα συνεχίσουν να εμπνέουν ανθρώπους και να ευαισθητοποιούν για τον παιδικό καρκίνο.

Παρ’ όλο που και τα τρία κορίτσια έχουν αντιμετωπίσει τον καρκίνο η Rheann εξακολουθεί να έχει κάποια ίχνη της νόσου. Τα μαλλιά της δεν μπορούν να μακρύνουν λόγω μιας προηγούμενης θεραπείας ακτινοβολίας και πιθανότητα τα μάτια της πάντα θα «πέφτουν» λόγω της θέσης του όγκου στον εγκέφαλο.

Κατά τη διάρκεια της τελευταία φωτογραφίας τα κορίτσια μίλησαν για την μάχη τους με τον καρκίνο.

 

Η Rheann είπε «Ο καρκίνος είναι σαν δράκος» στο οποίο η Ainsley απάντησε «Ναι και οι χημειοθεραπείες είναι ο πρίγκιπας».

Με την Rylie να καταλήγει: «Ο καρκίνος τα έβαλε με τις λάθος πριγκίπισσες!».

 

Πηγή: ipop.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια...