ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Τσακώθηκε με την κοπέλα του και έκανε… χαμό στον Βόλο: Βούτηξε στη θάλασσα και αρνιόταν να βγει επί μία ώρα

Τσακώθηκε με την κοπέλα του και έκανε… χαμό στον Βόλο: Βούτηξε στη θάλασσα και αρνιόταν να βγει επί μία ώρα

Ειδοποιήθηκε μέχρι και το Λιμενικό, καθώς δεν ήθελε να βγει με τίποτα από το νερό – Έλεγε ότι δεν είναι καλά και να τον αφήσουν ήσυχο!

Συναγερμός σήμανε το Σάββατο το απόγευμα στο λιμάνι του Βόλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του thenewspaper.gr, γύρω στις 18:00 ένας νεαρός Βολιώτης έπεσε στη θάλασσα και παρέμενε στο νερό, δίχως να θέλει να βγει έξω. Το θέμα είναι ότι είχε βουτήξει δίπλα από την κεντρική προβλήτα, εκεί όπου δένουν τα ρυμουλκά, και υπήρχε κίνδυνος ατυχήματος, ενώ κανείς δεν γνώριζε τις προθέσεις του.

 

 

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο σημείο και προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβαινε και αν ο νεαρός κινδύνευε.

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ο νεαρός ήταν εκεί, σε Ι.Χ., με τη φίλη του, με την οποία τσακώθηκαν άσχημα, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ψυχραιμία του και σε ανύποπτη χρονική στιγμή να πέσει στη θάλασσα από αντίδραση!

Κινητοποιήθηκε το Λιμεναρχείο

Καθώς ο νεαρός δεν ήθελε να βγει από το νερό, άμεσα ειδοποιήθηκε για βοήθεια το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου. Λιμενικοί συνομίλησαν με τη φίλη του, ενώ πλωτό σκάφος ιδιωτών έπλευσε για να τον ανασύρει. Και πάλι ο νεαρός αρνούνταν να βγει από τη θάλασσα!

Αντίθετα, άρχισε να κολυμπάει προς το Τελωνείο Βόλου, για να αποφύγει τον διάλογο. Έλεγε μόνο ότι δεν είναι καλά και να τον αφήσουν ήσυχο.

Τελικά οι λιμενικοί κατάφεραν να τον ηρεμήσουν και να τον συνεφέρουν, μετά από ακετή ώρα. Γύρω στις 19:00 πια, ο νεαρός επιβιβάστηκε σε σκάφος και οδηγήθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

 

topnews