ΔΕΙΤΕ...
Home / ΥΓΕΙΑ / ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ / Ζέτα Δούκα: «Αν δεν προλάβαινα, θα έχανα τις ωοθήκες ή τη μήτρα μου»

Ζέτα Δούκα: «Αν δεν προλάβαινα, θα έχανα τις ωοθήκες ή τη μήτρα μου»

Ζέτα Δούκα: Η γνωστή ηθοποιός πέρασε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού (σ.σ. του COVID-19). Η Ελληνίδα ηθοποιός ανέφερε πως είχε ορισμένες διαταραχές στις ορμόνες της. Η ίδια πήγε στο γυναικολόγο της και έπειτα χειρουργήθηκε. Μάλιστα, μέσα σε χρονικό διάστημα έξι μηνών, τα ινομυώματά της είχαν διπλασιαστεί.

Ζέτα Δούκα για την περιπέτεια της υγείας της: «Το χειρουργείο ήταν πολύ επικίνδυνο. Θα έχανα τις ωοθήκες ή τη μήτρα μου»

 

«Είμαι 46 χρόνων, είχα ορμονολογικές διαταραχές και νόμιζα ότι μπήκα στην κλιμακτήριο», είπε αρχικά η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή “Happy Day” και συνέχισε: «Μέσα σε 6 μήνες διπλασιάστηκαν τα ινομυώματά μου. Αν δεν προλάβαινα, θα έχανα τη μήτρα μου. Το χειρουργείο ήταν πολύ επικίνδυνο. Θα έχανα τις ωοθήκες ή τη μήτρα μου», επεσήμανε η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός.

 

Ζέτα Δούκα: Τι άλλο ανέφερε, η διάσημη ηθοποιός
Η Ζέτα εξομολογήθηκε επίσης ότι από την αρχή της περιπέτειας της υγείας στο πλευρό της ήταν ο σύντροφός της. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μιχάλη Χατζηαντωνά. Όμως, δίπλα στην περιπέτειά της ήταν και η κόρη της. Εκείνη ήξερε πως η μητέρα της «αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και έπρεπε να κάνει ένα σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιά».

 

enimerotiko