ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / 18 βασικοί κανόνες για να έχεις την ιδανική σχέση με τον σύντροφό σου

18 βασικοί κανόνες για να έχεις την ιδανική σχέση με τον σύντροφό σου

Ας το παραδεχτούμε… Όσο και αν το θέλεις, το «για πάντα» δεν υπάρχει. Αν θέλεις, ωστόσο, η σχέση σου να είναι υγιής και με διάρκεια, σου προτείνουμε να ακολουθήσεις τα παρακάτω έξυπνα βήματα.

1. Αποκτήστε από κοινού ένα αγαπημένο spot μέσα στην πόλη, στο οποία θα καταφεύγετε παρέα, προκειμένου να αποφορτιστείτε από την φορτωμένη καθημερινότητα. Θα μπορούσε να είναι το παρκάκι δίπλα στο σπίτι σου, μια κουκλίστικη καφετέρια ή ακόμα και ένα ρομαντικό εστιατόριο. Δεν έχει τόση σημασία η τοποθεσία, όσο η ύπαρξη ενός ειδυλλιακού σημείου που θα σου θυμίζει πάντα το συγκεκριμένο άτομο.

2. Φρόντισε να θυμάσαι τους καλούς σου τρόπους, όχι μόνο όταν έχεις να κάνεις με παιδιά ή αγνώστους αλλά κυρίως όταν απευθύνεσαι σε εκείνον. Οι λέξεις «ευχαριστώ» και «παρακαλώ» είναι απαραίτητες στην καθημερινή σας επικοινωνία.

3. Συνήθως όταν ερωτεύεσαι έχεις την ψευδαίσθηση ότι εσύ και ο σύντροφός σου θα συμφωνείτε στα πάντα. Ψέματα! Όσο περνάει ο καιρός και ανακαλύπτεις τα θέματα στα οποία διαφωνείτε, δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεσαι ή να προσπαθείς να τον πείσεις ότι η δική σου γνώμη είναι η σωστή. Έχετε διαφορετικές απόψεις ορισμένες φορές… χώνεψέ το!

​4. Σας έχει πιάσει μια ξαφνική λιγούρα αλλά στο ψυγείο έχει μόνο ένα παγωτίνι; Το ξέρω είναι δύσκολο αλλά κάνε την καρδιά σου πέτρα και δώσ’το σε εκείνον. Κάνε μια φορά εσύ την παραχώρηση. Σου εγγυόμαστε ότι θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα και αυτό μόνο υπέρ σου είναι…

5. Άραγε πότε σε είδε τελευταία φορά περιποιημένη; Ναι οκ, μετά από τόσο καιρό είστε άνετοι μεταξύ σας και έτσι εσύ μπορείς να κυκλοφορείς συνεχώς με κολάν και φαρδιά τζιν. Ωστόσο, μια στο τόσο επίλεξε ένα πιο σέξι και λαμπερό outfit, κάτι που σίγουρα θα τον εκπλήξει ευχάριστα, αφού θα του θυμίσει τα πρώτα σας ραντεβού.

6. Βρείτε χρόνο μέσα στην εβδομάδα για μια έξοδο με ένα φιλικό σας ζευγάρι, το οποίο και οι δύο συμπαθείτε ιδιαίτερα. Έτσι όχι μόνο θα διασκεδάσετε αλλά θα δεθείτε και περισσότερο.

7. Κανείς δεν είναι τέλειος και αυτό πρέπει να το έχεις συνέχεια στο μυαλό σου. Πολλές φορές πρέπει να υπερβείς τον εγωισμό και την περηφάνια σου και να κάνεις πίσω ή να παραδέχεσαι τα λάθη σου. Όλα ξεκινούν λέγοντας περισσότερες φορές συγγνώμη.

8. Αποκτήστε κοινές συνήθειες, τις οποίες ποτέ δεν θα αμελείτε. Παραδείγματος χάρη: Μη μένετε σπίτι τις Κυριακές, ανταλλάξτε κάρτες και δώρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, βγείτε για φαγητό κάθε Πέμπτη.

.elle.gr

Διαβάστε την συνέχεια...