ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Νεαρό μοντέλο κερδίζει περίπου 115.000 ευρώ τον χρόνο πουλώντας τις κάλτσες και τα αθλητικά της στους θαυμαστές της.

Νεαρό μοντέλο κερδίζει περίπου 115.000 ευρώ τον χρόνο πουλώντας τις κάλτσες και τα αθλητικά της στους θαυμαστές της.

Μια νεαρή γυναίκα που δουλεύει σαν μοντέλο για φετίχ ποδιών αποκάλυψε ότι κερδίζει περίπου 115.000 ευρώ τον χρόνο πουλώντας τις κάλτσες και τα αθλητικά της στους θαυμαστές της. Η 33χρονη Ρόξι Σάικς ανακάλυψε ότι θα μπορούσε να βγάλει χρήματα και να μπει σε αυτή την ασυνήθιστη βιομηχανία όταν κάποιος της έκανε πολλά κομπλιμέντα για την ομορφιά των ποδιών της.

Τότε, η Ρόξι αποφάσισε να φτιάξει ένα προφίλ στοInstagram για να δει στην πράξη πόσο ενδιαφέρον έχουν τα πόδια της. Από την στιγμή που έφτασε τους 10.000 ακολούθους σε ένα μήνα αποφάσισε να ακούσει τους θαυμαστές της. Τότε, η Ρόξι που ζει στο Λονδίνο αποφάσισε να αρχίσει να πουλάει τα παπούτσια και τις κάλτσες της μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Η Ρόξι πούλαγε 23 ευρώ τις κάλτσες και της και 230 ευρώ τα παπούτσια της. “Όταν μου είπε ένας συνάδελφος ότι έχω ωραία πόδια σκέφτηκα να φτιάξω έναν λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα για να τα δείξω”, ανέφερε η Ρόξι. “Ωστόσο, κατάλαβα ότι θα μπορούσα να αποκομίσω κέρδη από αυτό μόνο όταν άρχισα να λαμβάνω χιλιάδες μηνύματα από τους ακολούθους μου που μου ζητούσαν να τους πουλήσω χρησιμοποιημένα αντικείμενα”, πρόσθεσε. “Στην αρχή δεν έδειχνα το πρόσωπό μου ή κάτι άλλο οπότε ήμουν σίγουρη ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονταν μόνο για το πόδια μου.

Έτσι, δεν το έπαιρνα προσωπικά.” “Όταν άρχισα να πουλάω πράγματα συνειδητοποίησα πόσα πολλά χρήματα μπορούσα να βγάλω πουλώντας δικά μου πράγματα κατά καιρούς.” “Μέσα σε ένα πολυάσχολο μήνα έβγαλα 9.000 ευρώ μόνο από βίντεο, κάλτσες και παπούτσια. Τώρα, δεν νομίζω ότι θα σταματήσω ποτέ να το κάνω αυτό.” “Όσο και αν γεράσω τα πόδια μου πάντα θα με βοηθάνε να βγάζω χρήματα.” “Το να δημοσιεύω φωτογραφίες των ποδιών μου ήταν διασκεδαστικό αλλά οι άνθρωποι πάντα μου ζητούσαν περισσότερα και ήθελαν να έχουν στην κατοχή τους πράγματα που είχα χρησιμοποιήσει με τα πόδια μου.”

“Ένα απλό βίντεο όπου απλά κουνάω τα δάχτυλά μου το πουλάω 115 ευρώ. Οπότε, είναι αρκετά εύκολο να βγάλω πολλά χρήματα.” “Πραγματικά μου αρέσει αυτό που κάνω και νομίζω ότι οφείλεται στο ότι αποστασιοποιήθηκα από αυτό και το αντιμετώπισα σαν δουλειά”, ανέφερε η Ρόξι. Επίσης έχει πουλήσει αυτά τα φορεμένα παπούτσια της για 200 ευρώ σε θαυμαστή των ποδιών της.

.tilestwra.