ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Instagram – Οι followers εντόπισαν ύποπτο “γρομπαλάκι” και την έστειλαν αμέσως στον γιατρό

Ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Instagram – Οι followers εντόπισαν ύποπτο “γρομπαλάκι” και την έστειλαν αμέσως στον γιατρό

“Νόμιζα ότι δεν είναι τίποτα!”

Η Kym Marsh, μια ηθοποιός/παρουσιάστρια από τη Βρετανία, αποκάλυψε ότι πήγε στον γιατρό για να ελέγξει ένα “γρομπαλάκι” στη μασχάλη της, μετά από παρότρυνση των followers της στο Instagram.

 

Η 44χρονη “βομβαρδίστηκε” από μηνύματα θαυμαστών, μετά από μία ανάρτησή της στην προσωπική σελίδα της στο Instagram, στην οποία σηκώνει βάρη στο σπίτι της. Αν και με την πρώτη ματιά φαινόταν σαν μία κατά τα άλλα κλασική ανάρτηση, στην οποία το σώμα της φαίνεται πολύ γυμνασμένο, αυτοί που την είδαν πιο προσεκτικά παρατήρησαν το “ύποπτο” εξόγκωμα στη μασχάλη της.

 

 

Στα σχόλια πολλοί έσπευσαν να την επαινέσουν για το κορμί της, ενώ εξίσου πολλοί σχολίασαν ότι πρέπει να επισκεφθεί έναν γιατρό όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Και τελικά την θορύβησαν, καθώς της σχολίαζαν επανειλημμένα πως δεν φαίνεται φυσιολογικό. Η ίδια αποφάσισε να πάει στον γιατρό της, ώστε να δει τι ακριβώς είναι.

 

 

“Το είχα προσέξει, αλλά σκέφτηκα πως δεν είναι τίποτα” ανέφερε σχετικά.

Ευτυχώς, οι γιατροί τη διαβεβαίωσαν ότι είναι απλώς μία φλεγμονή, λόγω των έντονων προπονήσεών της. Η ηθοποιός έσπευσε να πει τα καλά νέα στους ακόλουθούς της και τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον τους.

grompalaki followers instagram 2

 

 

topnews