ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Την ξυλοκόπησε με μπράτσο καρέκλας επειδή του ζήτησε να φορέσει τη μάσκα του [βίντεο]

Την ξυλοκόπησε με μπράτσο καρέκλας επειδή του ζήτησε να φορέσει τη μάσκα του [βίντεο]

Ο υποδιευθυντής της τοπικής υπηρεσίας του υπουργείου Τουρισμού της Ινδίας στην επαρχία Nellore, ξυλοκόπησε άγρια μία συνάδελφο του όταν εκείνη του ζήτησε να φορέσει την προστατευτική του μάσκα.

Ο Bhaskar Rao χτύπησε την Checuri Usharani με ένα σπασμένο μπράτσο καρέκλας, ενώ την άρπαξε από το μαλλί και την έσυρε ως το πάτωμα, επειδή η γυναίκα του είπε να φορέσει προστατευτική μάσκα.

 

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο στην επαρχία Nellore στην νοτιοδυτική Ινδία και είχε ως αποτέλεσμα τον άσχημο τραυματισμό της γυναίκας και τη σύλληψη του άνδρα.

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του χώρου κατέγραψε το περιστατικό και δείχνει καθαρά τον Rao, υποδιευθυντή στην υπηρεσία του υπουργείου Τουρισμού όπου δούλευε η Usharani, να την αρπάζει από τα μαλλιά και να τη σέρνει ως το πάτωμα.

 

Παράλληλα, αρπάζει ένα σπασμένο μπράτσο από μία καρέκλα και αρχίζει να την ξυλοκοπά άσχημα, χωρίς να μπορούν να τον σταματήσουν οι υπόλοιποι υπάλληλοι.

 

 

Τελικά ένας υπάλληλος καταφέρνει να αφοπλίσει τον άνδρα και να σταματήσει την επίθεση.

H Checuri Usharani κατήγγειλε τον Rao στην αστυνομία, ο οποίος, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η τοπική αστυνομία, συνελήφθη, διατάχθηκε η προσωρινή του κράτηση και κατηγορείται για επίθεση και για πρόκληση σωματικής βλάβης με τη χρήση αντικειμένου.

 

 

topnews