ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Η στιγμή που σκύλος που είχε χαθεί για έξι μέρες ξαναβρίσκει τον ιδιοκτήτη του και ξεσπά σε λυγμούς (βίντεο)

Η στιγμή που σκύλος που είχε χαθεί για έξι μέρες ξαναβρίσκει τον ιδιοκτήτη του και ξεσπά σε λυγμούς (βίντεο)

Το σκυλάκι αναγνώρισε τη μηχανή του ιδιοκτήτη του και έτρεξε καταπάνω του – Άρχισε να κλαίει ανεξέλεγκτα, ενώ ο ιδιοκτήτης του το έπνιγε στα φιλιά και τις αγκαλιές

 

Ραγίζει καρδιές η συγκινητική ιστορία ενός σκύλου που χάθηκε για έξι ημέρες, με το βίντεο από τη στιγμή της επανασύνδεσής του με τον ιδιοκτήτη του να γίνεται viral.

Το 16 ετών σκυλάκι πήγαινε βόλτα με τον ιδιοκτήτη του κοντά σε έναν σταθμό τρένων, όταν ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται πυροτεχνήματα. Η σκυλίτσα τρόμαξε και ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη της, ο οποίος προσπάθησε απεγνωσμένα να τη βρει για πολλές ώρες, χωρίς αποτέλεσμα.

Όταν ο ιδιοκτήτης έχασε πια κάθε ελπίδα να βρει το πιστό του φιλαράκι, με έναν σχεδόν μαγικό τρόπο, η σκυλίτσα κατάφερε να τον βρει.

Ο εν λόγω άνδρας επισκεπτόταν έναν φίλο. Το σκυλάκι αναγνώρισε τη μηχανή του αφεντικού του και άρχισε να τρέχει για να τον συναντήσει.

 

“Δεν μπορούσε να βρει το σπίτι μου, οπότε περπάτησε τέσσερις με πέντε φορές περισσότερο και κατέληξε σε ένα άλλο σπίτι που θυμόταν”.

 

 

Η στιγμή που συναντιούνται ξανά πραγματικά ραγίζει καρδιές. Το άτυχο σκυλάκι τρέχει στον ιδιοκτήτη του και αρχίζει να κλαίει ανεξέλεγκτα, ενώ ο ανακουφισμένος ιδιοκτήτης την πνίγει στα φιλιά και στις αγκαλιές.

Ευτυχώς, η συγκινητική στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο το οποίο και είδε το φως της δημοσιότητας. Αν και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από 6 χρόνια, τελευταία άρχισε να κυκλοφορεί ξανά στα social media και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

 

topnews