ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Εργαζόμενοι σε μπαρ του Λονδίνου εξυπηρετούν φορώντας στολές μελισσοκόμων [φωτο]

Εργαζόμενοι σε μπαρ του Λονδίνου εξυπηρετούν φορώντας στολές μελισσοκόμων [φωτο]

Έναν έξυπνο και με μια δόση χιούμορ τρόπο βρήκαν οι ιδιοκτήτες ενός μπαρ στο Λονδίνο για να επαναλειτουργήσουν με ασφάλεια, στο πλαίσιο της άρσης των περιορισμών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

Ο λόγος για το «Mr. Fogg’s House of Botanicals», το προσωπικό του οποίου θα φοράει στολές μελισσοκόμων για να εξυπηρετεί τους πελάτες.

 

 

Το συγκεκριμένο μπαρ είναι γνωστό για τα κοκτέιλ του, που είναι εμπνευσμένα από τη βοτανική, αλλά και την εξωτική του διακόσμηση, προς τιμήν του ομώνυμου μπαρ του Φιλέα Φογκ από το διάσημο μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες».

 

Η φόρμα μελισσοκόμου μπορεί να φαίνεται λίγο ανορθόδοξος τρόπος, είναι όμως βέβαιο ότι οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια θα είναι ασφαλείς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο όμιλος, στον οποίο ανήκει το μπαρ.

 

 

«Όταν ανοίξουμε ξανά τους 11 χώρους μας, είναι κορυφαία μας προτεραιότητα να δημιουργήσουμε ασφαλές περιβάλλον για τους πελάτες και το προσωπικό μας, αλλά φυσικά θα διασφαλίσουμε ότι θα το κάνουμε με το αληθινό στυλ της Inception Group», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στον ιστότοπο του Inception Group .

Ο συνιδρυτής του μπαρ, Τσάρλι Γκιλκς, σημείωσε ότι η απόφαση ήταν ένας καλός τρόπος για να ανοίξει ξανά χωρίς να χάσει τον χαρακτήρα το «Mr. Fogg’s House of Botanicals».

 

«Δεν θέλουμε να καλωσορίσουμε ξανά τους επισκέπτες σε αποστειρωμένους χώρους που μοιάζουν με τον τομέα ασφάλειας αεροδρομίου και γνωρίζουμε απόλυτα ότι οι άνθρωποι δεν θα αφήσουν τα σπίτια τους για να καθίσουν σε μία φυλακή», τόνισε.

 

«Καταλήξαμε σε μια σειρά παιχνιδιάρικων λύσεων στα νέα μέτρα, οι οποίες θα ενσωματωθούν στην εμπειρία των πελατών μας και ελπίζουμε ότι θα την εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο», σημείωσε ακόμη.