ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Ανήλικες σχεδίαζαν να σκοτώσουν συμμαθητές τους και να πιουν το αίμα τους

Ανήλικες σχεδίαζαν να σκοτώσουν συμμαθητές τους και να πιουν το αίμα τους

Αδιανόητο είναι αυτό που σχεδίαζαν δύο έφηβες σε γυμνάσιο στη Φλόριντα των ΗΠΑ, οι οποίες είχαν βάλει στόχο συμμαθητές τους, τους οποίους θα δολοφονούσαν και θα έπιναν το αίμα τους.

Μάλιστα στο σχολείο τους είχαν φέρει και τα σύνεργα του φόνου.

Πρόκειται για δύο κορίτσια ηλικίας 11 και 12 ετών, τα οποία σχεδίαζαν να στήσουν ενέδρα σε μικρότερους μαθητές. Θα κρύβονταν σε ένα μπάνιο στο σχολείο τους, και θα περίμεναν να μπουν μέσα τα θύματά τους.

«Θα τους έκοβαν το λαιμό, θα διαμέλιζαν τις σορούς και θα έπιναν το αίμα τους», ανέφεραν οι Αρχές. Στη συνέχεια, θα αυτοκτονούσαν.

Τα δύο κορίτσια, σύμφωνα με το cnn.gr, οπλίστηκαν με μαχαίρια την Τρίτη στο Γυμνάσιο του Μπάρτοου προτού συλληφθούν, σύμφωνα με ανακοίνωση εκπρόσωπου της αστυνομίας. Κανένας συμμαθητής τους δεν τραυματίστηκε.

«Το σχέδιο ήταν να σκοτώσουμε τουλάχιστον έναν μαθητή αλλά ελπίζαμε να σκοτώσουμε από 15 έως 25 μαθητές», δήλωσε μάλιστα στην κατάθεσή της μια εκ των μαθητριών! Στόχος όλων αυτών των δολοφονιών ήταν να καταστούν «οι χειρότερες αμαρτωλές, ώστε μετά την αυτοκτονία τους να κατέληγαν στην κόλαση μαζί με τον Σατανά».

Σύμφωνα με τις Αρχές, τα κορίτσια επινόησαν το φρικιαστικό σχέδιο τους, ενώ παρακολουθούσαν ταινίες τρόμου το Σαββατοκύριακο.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν προσωπικό του λυκείου έψαξε να τις βρει, καθώς δεν εμφανίστηκαν για μάθημα την Τρίτη.

Τα κορίτσια αντιμετωπίζουν μεταξύ άλλων κατηγορίες για συνωμοσία για διάπραξη δολοφονίας πρώτου βαθμού και κατοχή όπλου σε σχολείο.

Πηγή: cnn.gr