ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Εγκατέλειψαν ηλικιωμένο σκύλο γιατί «δεν είχε μάθει να είναι καλός»! | ΦΩΤΟ

Εγκατέλειψαν ηλικιωμένο σκύλο γιατί «δεν είχε μάθει να είναι καλός»! | ΦΩΤΟ

Ένας ηλικιωμένος σκύλος βρέθηκε εγκαταλελειμμένος και δεμένος σε μία πύλη, με ένα σημείωμα που ζητούσε από ένα κυνοτροφείο να τον παραλάβει επειδή «δεν είχε μάθει να είναι καλός».

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Κεντ και σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα το σημείωμα που συνόδευε τον σκύλο ανέφερε: «Γεια σας, παρακαλώ μπορείτε να με πάρετε, καθώς ο ιδιοκτήτης μου με εγκατέλειψε μετά από 10 χρόνια επειδή δεν έχω μάθει να είμαι καλός, οπότε με επέστρεψε εδώ όπου με βρήκε. Σας ευχαριστώ που με φροντίσατε, συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

Το σημείωμα που βρέθηκε στον σκύλο:

 

 

Ο ηλικιωμένος σκύλος δεν είχε μικροτσίπ και τώρα η υπηρεσία αδέσποτων σκύλων της περιοχής απευθύνει έκκληση για πληροφορίες με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα στην οποία αναφέρει: «Αυτό το ηλικιωμένο μαύρο Λαμπραντόρ βρέθηκε δεμένο στα κάγκελα, στο Jasmil Kennels σήμερα το πρωί. Θα θέλαμε πολύ να μιλήσουμε στον ιδιοκτήτη για να διαπιστώσουμε γιατί εγκαταλείφθηκε ο σκύλος. Εάν τον αναγνωρίζετε και μπορείτε να βοηθήσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το συμβούλιο εμπιστευτικά. Τώρα θα τον φροντίσουμε εμείς».

 

 

Εκπρόσωπος του τοπικού συμβουλίου τόνισε ωστόσο ότι η εγκατάλειψη ενός σκύλου δεν είναι η λύση όταν κάποιος δεν τα βγάζει πέρα με το κατοικίδιό του. «Η υιοθεσία σε άλλο σπίτι είναι η τελευταία επιλογή, αλλά αυτός δεν είναι ο τρόπος να το κάνουμε, οπότε θα εκτιμούσαμε κάθε πληροφορία που θα μπορούσαμε να έχουμε για να μιλήσουμε στον ιδιοκτήτη», τόνισε.

Πηγή:iefimerida