ΔΕΙΤΕ...
Home / VIDEO / Είστε υπέρ του βίντεο που δείχνει τον νεαρό να σπάει μαγαζιά και να καταστρέφει περιουσίες;VIDEO

Είστε υπέρ του βίντεο που δείχνει τον νεαρό να σπάει μαγαζιά και να καταστρέφει περιουσίες;VIDEO

Με μία ταινία μικρού μήκους, «Ο Αδερφός μου» παραγωγής Αλεξάνδρας Μανουσάκη και σκηνοθεσίας Θοδωρή Παπαδουλάκη, η καμπάνια #RespectLife (Σεβάσου τη ζωή) στρέφει με έμφαση την προσοχή στην κατάφωρη έλλειψη σεβασμού που αντιμετωπίζουν τα άτομα με κινητικά προβλήματα στις πόλεις της Ελλάδας.

Όπως αναφέρουν στην περιγραφή του «χριστουγεννιάτικου» αυτού βίντεο, στοχεύουν να «προσελκύσουν περισσότερη προσοχή στο πρόβλημα και να δείξουν ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει τη διαφορά μας αλλάζοντας συνήθειες και απαιτούν καλύτερα πρότυπα από την κοινότητά μας».

Το βίντεο έχει προκαλέσει αντιδράσεις γιατί δείχνει έναν νεαρό να προωθεί την βία και την καταστροφή περιουσιών ανθρώπων που έχουν κοπιάσει για την ζωή άλλα δεν σεβάστηκαν τα άτομα με αναπηρία.

Πολλοί τάσσονται υπέρ του βίντεο ενώ άλλοι πιστεύουν ότι το βίντεο είναι λάθος και προωθεί την βία και την καταστροφή ειδικά στα μάτια νεότερων ατόμων που κάνουν ότι βλέπουν.

Σε χώρες του εξωτερικού υπάρχει κράτος πρόνοιας που κάτι στην Ελλάδα είναι παντελώς άγνωστο. Σίγουρα οι ιδιώτες δεν γνωρίζουν το τι θα πει ούτε άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά ούτε και κράτος πρόνοιας άρα το βίντεο δεν ωφελεί πουθενά.

Άρα στην Ελλάδα του κανιβαλισμού ένα βίντεο που προωθεί την βίαια λύνει όλα τα προβλήματα των τα ατόμων με ειδικές ανάγκες που σίγουρα αύριο ΔΕΝ θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για αυτούς μετά το βίντεο…

Διαβάστε την συνέχεια...