ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Κεφαλογιάννης: Είδαμε ανθρώπους πεσμένους στον δρόμο

Κεφαλογιάννης: Είδαμε ανθρώπους πεσμένους στον δρόμο

Αρκετοί ήταν οι Έλληνες ευρωβουλευτές που βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Στρασβούργου, όπου σημειώθηκε αιματηρή επίθεση με πυροβολισμούς εναντίον του κόσμου που βρισκόταν σε χριστουγεννιάτικη αγορά.
Ένας από τους ευρωβουλευτές εκείνους ήταν και ο Μανόλης Κεφαλογιάννης ο οποίος μιλώντας στο cretapost.gr διαβεβαίωσε ότι όλοι οι συνάδελφοί του με τους οποίους μπόρεσε να μιλήσει είναι καλά στην υγεία τους.

Όπως διηγήθηκε ο ίδιος, κινούνταν μαζί με κάποια άτομα στον δρόμο με κατεύθυνση προς το ξενοδοχείο του, όταν ξαφνικά αντιλήφθηκαν κόσμο να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση και τους αστυνομικούς να κατευθύνουν τους πολίτες σε καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες προκειμένου να προφυλαχθούν.

“Βρισκόμασταν σε απόσταση 100 μέτρων από το συμβάν. Πληροφορηθήκαμε ότι είχαν πέσει πυροβολισμοί και είδαμε δύο ανθρώπους πεσμένους στον δρόμο” μας είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και τα άτομα που τον συνόδευαν οδηγήθηκαν σε ασφαλές μέρος όπου και παρέμειναν για λίγο. Στη συνέχεια ο κ. Κεφαλογιάννης, μπόρεσε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο του, λόγω της γειτνίασης του κτιρίου με το σημείο όπου βρισκόταν.