ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Επί ποδός πολέμου η Αστυνομία για τον αγώνα χάντμπολ Ελλάδας – πΓΔΜ την Κυριακή στην Κοζάνη

Επί ποδός πολέμου η Αστυνομία για τον αγώνα χάντμπολ Ελλάδας – πΓΔΜ την Κυριακή στην Κοζάνη

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές υπηρεσίες της Βορείου Ελλάδος, ενόψει του αγώνα χάντμπολ ανάμεσα στις εθνικές ομάδες Ελλάδος και ΠΓΔΜ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου στην Κοζάνη. Αυτό λόγω της… ιδιαιτερότητας της αναμέτρησης, σε μία περίοδο που το Σκοπιανό είναι στην πρώτη γραμμή.

Σε σύσκεψη που έγινε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Κοζάνης, αποφασίστηκαν πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, με διάθεση δυνάμεων ακόμη κι από όμορους νομούς εάν παραστεί ανάγκη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης και του Δήμου Κοζάνης που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο προαύλιο χώρο του Γυμναστηρίου αποφασίστηκε η προμήθεια των εισιτηρίων να γίνεται μόνο από τα «καταστήματα Γερμανός» στην Κοζάνη και από τα γραφεία της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας στο ΔΑΚ Αμυνταίου Φλώρινας. Επίσης η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Τα μέτρα επιτήρησης στον προαύλιο χώρο του σταδίου θα είναι έντονα ενώ κατά την είσοδο θα γίνεται ακόμη και σωματικός έλεγχος. Οι πύλες του Κλειστού Γυμναστηρίου στην Λευκόβρυση Κοζάνης θα ανοίξουν στις 15.30 ενώ το Σάββατο στις 12.30 στους χώρους της Βιβλιοθήκης θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου από τις Ομοσπονδίες Ελλάδας και πΓΔΜ.

Η αναμέτρηση διεξάγεται στα πλαίσια των προκριματικών του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

reader