ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Επίθεση με σιδερολοστό δέχθηκε γνωστός δικηγόρος

Επίθεση με σιδερολοστό δέχθηκε γνωστός δικηγόρος

Βάναυση επίθεση με σιδερένιο λοστό στο κεφάλι δέχθηκε γνωστός δικηγόρος έξω από το σπίτι του στην Καισαριανή. Οι δυο δράστες φαίνεται πως γνώριζαν το θύμα. Ο δικηγόρος μιλά στο Star και περιγράφει καρέ – καρέ τον τρόμο που έζησε.

Ο δικηγόρος Μάρκος Πηγουνάκης λίγο έλειψε να πληρώσει με τη ζωή του την υπεράσπιση πελάτη του .Κάποιοι αποφάσισαν να πάρουν εκδίκηση μας λέει.

Ήταν λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ. Ο δικηγόρος μόλις είχε παρκάρει τη μηχανή του έξω από το σπίτι του. Πριν καν προλάβει να μπει στην πολυκατοικία ένας άνδρας τον σταμάτησε βίαια.

«Με πλησίασε ένα άτομο και μου είπε είσαι ο δικηγόρος του τάδε; Πού είναι ο πελάτης σου ; Δεν ξέρω του είπα και τότε ξαφνικά ακούω ποδοβολητό και έρχεται ένας και με χτυπάει στο κεφάλι και στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να λιποθυμήσω. Ήταν ένα σιδερένιο λοστάρι.

Όταν ξύπνησα ήμουν γεμάτος στα αίματα. Έκανα τρία ράμματα στο κεφάλι και έχασα τα δόντια μου. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν τα παιδιά μου. Ο Θεός με βοήθησε να τα ξαναδώ».

Οι δράστες, καθόλου τυχαίοι. Η επίθεση φαίνεται πως ήταν προμελετημένη. Χτύπησαν και εξαφανιστήκαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μάλιστα κανένας από τους δυο δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του.

«Κατευθυνόμαστε σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να ρωτάμε τον αντίδικο αν επιτρέπεται να αναλαμβάνουμε την υπόθεση», λέει ο δικηγόρος.

Η επίθεση η οποία έγινε στο κέντρο της Καισαριανής έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας με τις αρχές να τις εξετάζουν καρέ – καρέ ώστε να οδηγηθούν στα ίχνη των άνανδρων δραστών.

madata.gr