ΔΕΙΤΕ...
Home / ΑΣΤΕΙΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΑ / Γαμπρός αντί για κουστούμι φόρεσε το ίδιο νυφικό με την γυναίκα του στον γάμο τους

Γαμπρός αντί για κουστούμι φόρεσε το ίδιο νυφικό με την γυναίκα του στον γάμο τους

Ένα αντισυμβατικό ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί με τον γαμπρό να φοράει το ίδιο φόρεμα με την νύφη. Ο 53χρονος Ίαν Νιούμαν αποφάσισε να φορέσει το ίδιο νυφικό με την γυναίκα του Έμμα Σπερ Νιούμαν την ημέρα του γάμου τους.

 

Οι 2 σύντροφοι φόρεσαν το ίδιο στράπλες νυφικό και μάλιστα πήγαν μαζί να επιλέξουν τα νυφικά τους. “Τα τελευταία 2 χρόνια ο Ίαν ντύνεται σχεδόν αποκλειστικά με γυναικεία ρούχα. Βασικά, θα μου φαινόταν περίεργο να τον δω με παντελόνι και πουκάμισο. Θα έμοιαζε σαν να μην ήταν αυτός”, ανέφερε η Έμμα. “Ωστόσο, έχουμε εντελώς διαφορετικά στυλ και δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσαμε να φορέσουμε το ίδιο νυφικό”, πρόσθεσε. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από 2 χρόνια σε ένα φεστιβάλ και ο Ίαν αποκάλυψε στην Έμμα την αγάπη του να ντύνεται με γυναικεία ρούχα στο δεύτερο ραντεβού.

Το ζευγάρι δεν σχεδίαζε να παντρευτεί αλλά τελικά η πρόταση γάμου έγινε σε ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας τον περασμένο Ιανουάριο. “Θέλαμε να είμαστε πολύ χαλαρά οπότε σχεδίαζα να φορέσω ένα φόρεμα που είχα ήδη αλλά ο φίλος μου προσπαθούσε να με πείσει ότι να πάω για ψώνια και όταν είπα όχι ο Ίαν παραδέχτηκε ότι ήθελε ένα κανονικό νυφικό”, ανέφερε η Έμμα.

“Όλοι το βρήκαν πολύ αστείο και η αλήθεια είναι ότι ο Ίαν απόλαυσε πολύ περισσότερο τα ψώνια για τον γάμο από ότι εγώ”, πρόσθεσε. Σε καθημερινή βάση ο Ίαν που είναι μουσικός φοράει ένα μαύρο κιλτ και μια μπλούζα. “Στην πραγματικότητα ο υπεύθυνος του καταστήματος νυφικών ήταν εκείνος που πρότεινε να δοκιμάσει ο Ίαν το νυφικό που είχα διαλέξει ήδη. Δεν με πείραξε καθόλου και μόλις το δοκίμασε ήξερα ότι αυτό ήταν το ιδανικό νυφικό για αυτόν. Του πήγαινε πάρα πολύ”, δήλωσε η Έμμα.

[dailymail]

 

Διαβάστε την συνέχεια...