ΔΕΙΤΕ...
Home / ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / Θεσσαλονίκη: Κάλεσμα για κίτρινα γιλέκα στην αντισυγκέντρωση για Τσίπρα

Θεσσαλονίκη: Κάλεσμα για κίτρινα γιλέκα στην αντισυγκέντρωση για Τσίπρα

Οι πολίτες που θα βρεθούν το απόγευμα της Παρασκευής στον Λευκό Πύργο καλούνται να φορούν κίτρινα γιλέκα και να κρατούν ελληνικές σημαίες. Με γενναία δόση επικαιρότητας αναμένεται να διεξαχθεί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών την ώρα της ομιλίας Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή.

Η Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα καλεί του όσους προτίθενεται να παρευρεθούν να φορέσουν κίτρινα γιλέκα, ακολουθώντας τη συμβολική φορεσιά των Κίτρινων Γιλέκων της Γαλλίας, οι κινητοποιήσεις των οποίων έχουν προκαλέσει σοβαρές πολιτικές αναταράξεις. «Καθώς το κίνημα των κίτρινων γιλέκων εξαπλώνεται στην Ευρώπη και καλούμε όλους τους συνελληνες που θα βρίσκονται την Παρασκευή στις 7μμ στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λ. Πύργο, εκτός απ τις σημαίες που θα κρατάμε όλοι, να φορέσουν και κίτρινο γιλέκο.

Μετά την Γαλλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία τασομεθα κι εμείς στο πλευρό των αγωνιστών κατά της παγκοσμιοποίησης και των βρωμικων σχεδίων τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση. Μάλιστα η ανακοίνωση καλεί πολίτες σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας να κατέβουν στους δρόμους με κίτρινα γιλέκα την Παρασκευή στις 7μμ.

tilestwra

Διαβάστε την συνέχεια...